Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ο Βέλλιος μετακόμισε στο λιμάνι της Έβερτον για τα επόμενα 3,5 χρόνια!!!

Στην Έβερτον θα συνεχίσει την καριέρα του ο Απόστολος Βέλλιος. Ο επιθετικός του Ηρακλή υπέγραψε συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο για τα επόμενα 3,5 χρόνια!!


Ο γηραιός ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον Βέλλιο, που σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες έχει ήδη μεταβεί στην Αγγλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμβόλαιο 3,5 ετών με τον Ηρακλή να παίρνει πάνω από 450.000 € από την Έβερτον.

Ο Βέλλιος δεν θα αγωνιστεί στο ματς του Σαββάτου κόντρα στην Κέρκυρα, καθώς ήδη ετοιμάζει τις βαλίτσες για το "Γκούντισον Παρκ".

Ο νεαρός επιθετικός αναμένεται να ταξιδέψει τα ξημερώματα του Σαββάτου για την Αγγλία και το Λίβερπουλ. Ο Βέλλιος αναμένεται να συναντηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου με τους ανθρώπους της Έβερτον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:  

«Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης με την πλευρά του Απόστολου Βέλλιου, συναποφασίστηκε (με βάση και την διάθεση για καριέρα στο εξωτερικό, που έχει εκφράσει ο ποδοσφαιριστής) ότι το πλέον εποικοδομητικό, τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο, θα ήταν η αποδοχή της πρότασης, την οποία κατέθεσε η Everton, για την μεταγραφή του στον αγγλικό Σύλλογο. Τις προσεχείς μέρες θα υπάρξουν λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία της μετακίνησής του στην αγγλική ομάδα.

Ευχόμαστε στον Απόστολο Βέλλιο κάθε επιτυχία στο μεγάλο βήμα, που πραγματοποιεί.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog