Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Μαλεζάς και Σκόνδρας στην Εθνική Ελλάδας

  
 
Η Εθνική Ελλάδας πήρε μία σπουδαία νίκη την Παρασκευή το βράδυ επί της Κροατίας με 2-0 και κρατάει την υπόθεση πρόκριση στα χέρια της, αφού με μία ισοπαλία στην Τιφλίδα εναντίον της Γεωργίας περνάει αυτόματα στην τελική φάση του Euro 2012.
Βέβαια αυτή η μεγάλη νίκη δεν ήρθε αμαχητί μιας και τέσσερις ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στο βασικό σχήμα της Παρασκευή δεν θα δώσουν το "παρών" την Τρίτη (11/10) στην Τιφλίδα.


 
Ο λόγος για τους Γιάννη Ζαραδούκα, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Γιώργο Σαμαρά (τιμωρημένοι) και τον τραυματία Βασίλη Τοροσίδη.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν άργησε να καλέσει αντικαταστάτες και όπως ανακοινώθηκε το πρωί του Σαββάτου, στην αποστολή της εθνικής Ελλάδας θα ενσωματωθούν οι Στέλιος Μαλεζάς (όπως σας είχε προαναγγείλει το Sport24.gr) και Γιάννης Σκόνδρας.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που κλήθηκε ο 21χρονος δεξιός φουλ μπακ του Ατρόμητου, που από φέτος φοράει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού για την ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Ο κ. Φερνάντο Σάντος κάλεσε στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με τη Γεωργία (11/10) τους ποδοσφαιριστές Στέλιο Μαλεζά και Γιάννη Σκόνδρα. Στη θέση του τελευταίου στην Εθνική Ελπίδων κλήθηκε για τον αγώνα στη Λευκορωσία (11/10) από τον κ. Γεωργιάδη ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος".

Λίγο αργότερα ο Γιάννης Σκόνδρας μίλησε και στο επίσημο site της ΕΠΟ:

"Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Είμαι ενθουσιασμένος που ο κ. Σάντος με κάλεσε στην αποστολή της Ανδρών, είναι τιμή για κάθε παίκτη και σαφώς κορυφαία στιγμή στην καριέρα του. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια σπουδαία ευκαιρία για πρόκριση στα τελικά του Euro 2012 και θα πάμε με πάθος και μυαλό στη Γεωργία για να πανηγυρίσουμε άλλη μια επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όλοι οι παίκτες παίζουν σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της Εθνικής, κι εγώ θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο την ομάδα. Πηγαίνω από μια δεμένη οικογένεια, όπως είναι η Ελπίδων, σε μια εξίσου δεμένη οικογένεια. Να ευχηθώ και στους συμπαίκτες μου της Ελπίδων καλή επιτυχία στο δύσκολο ματς της Λευκορωσίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog