Καμία σημασία δεν θα έχει ενδεχόμενη δικαίωση της ΠΑΕ Ηρακλής στα ασφαλιστικά μέτρα σύμφωνα με όσα τόνισε στη ραδιοφωνική εκπομπή του gazzetta.gr ο δικηγόρος Γρηγόρης Ιωαννίδης, αφού πλέον ο «Γηραιός» ανήκει σε μικρότερη κατηγορία.
 


 
Αναλυτικά όσα είπε ο μέχρι πρότινος νομικός εκπρόσωπος του Ηρακλή στο CAS, Γρηγόρης Ιωαννίδης στη ραδιοφωνική εκπομπή του gazzetta.gr:

Για το αν υπάρχει παρόμοιο περιστατικό στην Ευρώπη:
«Αντίστοιχο περιστατικό στην Ευρώπη δεν υπάρχει. Παρόμοιο μόνο στη Σκωτία και την Ολλανδία. Όσον αφορά στην εφαρμογή του κανόνα; Δεν είναι εφαρμογή κανόνων, είναι εξάρτηση εξουσίας και εγωισμού, έχει ξεφύγει από την εφαρμογή κανόνων».

Για το γεγονός ότι ζητήθηκε να αποσύρει τη προσφυγή στο CAS:
«Πριν από μερικές εβδομάδες μου ζητήθηκε από τον Ανδρέα Παντελή να αποσύρω την αίτηση στο CAS. Δεν το έκανα γιατί το θεώρησα λάθος, επειδή μόνο το CAS θα μπορούσε να δώσει λύση. Έχω μάθει ότι εξακολουθεί να ισχύει, δεν εκπροσωπείται από μένα όμως».

Για τον λόγο που ζήτησε ο Ανδρέας Παντελή κάτι τέτοιο:
«Υποθέτω ότι ζήτησε να αποσυρθεί μετά από παρότρυνση άλλων δικηγόρων.»

Για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικο πρωταθλημα:
«Έχει ξεφύγει από τα στενά εθνικά όρια. Συζητούνται στην UEFA, πρόσφατα και στο BBC. Δυσφημεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, δυσφημεί το άθλημα γενικά».

Για το τι θα συμβεί αν κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα ο Ηρακλής
: «Δεν θα εχει σημασία επειδή βρίσκεται πλέον σε μικρότερη κατηγορία. Και να κερδίσουν τα ασφαλιστικά μέτρα δεν θα αλλάξει κάτι».