Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Παπουτσάκης: "Πρωτάθλημα με 16 ομάδες"

 

Τη θέση της Super League για πρωτάθλημα με τη συμμετοχή 16 ομάδων, μετέφερε ο πρόεδρος Απόστολος Παπουτσάκης μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής. Πάντως, η τελική απόφαση μπορεί να είναι διαφορετική.


"Η θέση της Super League είναι να συνεχίσει με 16 ομάδες. Πρόθεσή μας είναι μαζί με την Πολιτεία να συντομεύσουμε τις διαδικασίες για να μπούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο πρωτάθλημα με 16 ομάδες", είπε ο πρόεδρος της Super League εξερχόμενος από την αίθουσα συνεδριάσεων του Συνεταιρισμού.

Ερωτηθείς αν υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο, τόνισε: "Αυτό θα το ξέρουμε μέσα στις επόμενες μέρες. Η γραμμή είναι για 16 ομάδες. Αν δεν γίνεται, θα δούμε τι θα κάνουμε".
Η επιθυμία της λίγκας να συμπληρωθεί ο αριθμός των ομάδων στη μεγάλη κατηγορία δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι αυτό θα συμβεί τελικά, αφού υπάρχουν εκκρεμή νομικά θέματα, ικανά να μπλοκάρουν την αντικατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας. Σε αυτή την περίπτωση, θα ενεργοποιηθεί το εναλλακτικό σχέδιο που έχει επεξεργαστεί ο Συνεταιρισμός για τη συνέχιση του πρωταθλήματος με τις 14 ομάδες που ήδη συμμετέχουν.

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι στο Δ.Σ. της Παρασκευής παρέστη και εκπρόσωπος του -υποβιβασθέντος- Ολυμπιακού Βόλου, ο Απόστολος Παπουτσάκης απάντησε: "Δεν συμμετείχε ο Ολυμπιακός Βόλου. Ήταν παρών, αλλά χωρίς δικαίωμα ψήφου. Είχε έρθει μόνος του ο εκπρόσωπος της ομάδας".

Ο πρόεδρος της λίγκας δήλωσε, τέλος, ότι το τοπίο σχετικά με τη συμπλήρωση ή μη του αριθμού των ομάδων στη μεγάλη κατηγορία θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη Τετάρτη (21/09).
Πριν από τη συζήτηση για το φλέγον θέμα των εξελίξεων στο πρωτάθλημα τα μέλη του Συνεταιρισμού εξέλεξαν τους εκπροσώπους στο Δ.Σ της ΕΠΟ. Θα είναι οι: Απόστολος Παπουτσάκης, Γιάννης Μώραλης, Γιώργος Χριστοβασίλης και Θανάσης Αθανασιάδης.


Στην UEFA ο Κομνηνός
Ο γενικός διευθυντής της λίγκας Πατρίκ Κομνηνός ολοκληρώνει τη θητεία του στο τέλος του έτους και από τις αρχές Ιανουαρίου του 2012 αναλαμβάνει τη θέση του υπεύθυνου ευρωπαϊκών διοργανώσεων στην UEFA.

contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog