Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Διεκόπη παιχνίδι στο Μεξικό λόγω πυροβολισμών!

Η μάχη ενόπλων με ανθρώπους ασφαλείας έξω από το γήπεδο ήταν η αιτία της διακοπής του Σάντος Λαγκούνα-Μονάρκας για το μεξικάνικο πρωτάθλημα.
 

H αναμέτρηση Σάντος Λαγκούνα-Μονάρκας διεκόπη μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών έξω από το γήπεδο. Απίστευτο κι όμως... μεξικανικό, αφού την ώρα του αγώνα για την πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας και συγκεκριμένα στο 40ο λεπτό, ένοπλοι (προφανώς έμποροι ναρκωτικών) επιτέθηκαν στους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου τραυματίζοντας έναν αστυνομικό.
Οι πυροβολισμοί προκάλεσαν πανικό και τρόμο στους περίπου 20.000 θεατές που βρίσκονταν στις εξέδρες και φυσικά στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έτρεξαν εσπευσμένα στα αποδυτήρια. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα μετά από απόφαση των διαιτητών, για την ασφάλεια όλων το παιχνίδι διεκόπη οριστικά.

"Είναι λυπηρό. Ζητάμε συγγνώμη από όλους που ήρθαν να δουν το παιχνίδι. Προσπαθούμε να ελέγξουμε αυτές τις καταστάσεις. Είναι λυπηρό που το παιχνίδι διεκόπη", έλεγε υψηλόβαθμο στέλεχος της Σάντος.
 
contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog