Την προετοιμασία του για την φιλική αναμέτρηση με την Ίντερ ολοκλήρωσε το πρωί του Σαββάτου ο Ολυμπιακός, ενώ ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Γενεύη, όπου θα διεξαχθεί το ματς. Με Μέλμπεργκ στην αποστολή. 




Χωρίς επιπλέον απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο φιλικό παιχνίδι με την Ίντερ που θα διεξαχθεί στην Γενεύη. Οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν στις 9:00 και πλέον είναι έτοιμοι για την σπουδαία φιλική αναμέτρηση με τους «Νερατζούρι».

Τα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι λίγο... πολύ γνωστά, αφού ο Βάσκος δεν έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Τζιμπούρ, Τοροσίδη, Ιμπαγάσα και Ριέρα.


Ο Ραφίκ Τζιμπούρ για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συνέχισε το δικό του πρόγραμμα κινητοποίησης στο γήπεδο, ενώ ο Βασίλης Τοροσίδης προπονήθηκε ατομικά με εντατικούς ρυθμούς. Παράλληλα, πρόγραμμα φυσικοθεραπείας ακολούθησε ο Ριέρα, ενώ αύριο αναμένεται να ξεκινήσει φυσικοθεραπεία ο Ιμπαγάσα.


Αναλυτικά, οι 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Γενεύη:
Μέγερι, Κοστάντσο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Βαλεριάνος, Φέισα, Ουρτάδο, Μοντέστο, Γέστε, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Κάταϊ.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι «ερυθρόλευκοι» τη Δευτέρα θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Τρίτη στις 19:00.

gazzetta.gr