Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Στη Χιχόν ο Κάστρο!

 

Η μάχη που έδινε το τελευταίο διάστημα η διοίκηση του Παναθηναϊκού για τον Αντρέ Κάστρο της Πόρτο με τη μορφή δανεισμού χάθηκε οριστικά και αμετάκλητα. Η Χιχόν το βράδυ της Τρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου διεθνή Πορτογάλου μέσου για τον επόμενο χρόνο. 

 
Μάλιστα ο Άντρε Κάστρο την Τετάρτη (17/08) κιόλας θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον ισπανικό σύλλογο.

Η εξέλιξη ήρθε κόντρα στην... αισιοδοξία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού που πίστευαν ότι ο διακαής πόθος του Φερέιρα θα κατέληγε στην Παιανία, και μάλιστα παρά τις φήμες από το μεσημέρι της Τρίτης πως ο ίδιος και ο ατζέντης του οδεύουν προς την Ισπανία, στο "τριφύλλι" έλεγαν πως την ύστατη ώρα θα έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να τον αποκτήσουν.

Ετσι, το βράδυ της Τρίτης, στην επίσημη ιστοσελίδα της ισπανικής ομάδας βγήκε η ανακοίνωση της απόκτησης του Αντρέ Κάστρο, η οποία αναφέρει πως ο 23χρονος μέσος συμφώνησε με όλα και την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Ισπανία για να κάνει τη πρώτη του προπόνηση με τη Χιχόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog