Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Φερέιρα: "Δύο φορές πιο επικίνδυνη η Μακάμπι"

 
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του ανέλυσαν στους παίκτες, το πρωϊ του Σαββάτου, την προσεχή αντίπαλο των "πρασίνων" στο Γιουρόπα Λιγκ.
 


Μετά το τέλος της προπόνησης οι παίκτες παρακολούθησαν σε βίντεο την Μακάμπι με τον συνεργάτη του τεχνικού των "πρασίνων" Ρουί Σίλβα, να τους εξηγεί τι πρέπει να αποφύγουν στα δύο ματς με του Ισραηλινούς.

"Η Μακάμπι είναι μια καλή ομάδα, καλύτερη από την Οντένσε αλλά και εμείς θα είμαστε καλύτεροι από ότι σε εκείνα τα ματς. Θα πρέπει όμως να μειώσουμε τα λάθη που μας κόστισαν στα δύο παιχνίδια με τους Δανούς. Είναι μια ομάδα η οποία με την μπάλα στα πόδια της είναι πολύ καλή όχι και χωρίς αυτή.

Το δυνατό της στοιχείο είναι το δημιουργικό κομμάτι και θα πρέπει αν τους περιορίσουμε ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στη διάρκεια των δύο αγώνων.

Αμυντικά έχουν προβλήματα. Δεν είναι σταθεροί και εκεί πρέπει να τους χτυπήσουμε. Στα κενά που έχουν στα μετόπισθεν. Οι παίκτες της δεν κινούνται πολύ χωρίς τη μπάλα και αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε στη διάρκεια των αγώνων", ήταν τα λόγια του βοηθού του Φερέιρα.

Το βίντεο που είδαν οι πράσινοι είχε διάρκειας μισής ώρας και μέχρι το ματς της Πέμπτης όπως προανήγγειλε το τεχνικό επιτελείο οι παίκτες του Τριφυλλιού θα δουν και άλλες φορές σε βίντεο αγωνιζόμενη τη Μακάμπι. 

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog