Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Τελικός Σούπερ Καπ(α'): Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 2-2 (video)

 

Ισόπαλο και χορταστικό το πρώτο el clasico (2-2). Ρεάλ και Μπαρτσελόνα ανανεώνουν το ραντεβού τους για τη ρεβάνς του τελικού του Super Cup την προσεχή Τετάρτη στο "Καμπ Νου".  



Αν βρίσκονται ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας, τότε τι θα κάνουν όταν είναι σε φόρμα! Ρεάλ και Μπαρτσελόνα παρέδωσαν απλά μαθήματα ποδοσφαίρου και (χωρίς να λείπουν οι γκρίνιες για τη διαιτησία, αφού ο διαιτητής δεν έδωσε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Κριστιάνο Ρονάλντο από τον Βαλντές) έμειναν στο 2-2 που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς στη ρεβάνς του Σούπερ Καπ την προσεχή Τετάρτη. Εμειναν, γιατί είχαν τις ευκαιρίες (ειδικά η Ρεάλ που έχασε τα άχαστα στο δεύτερο μέρος) για τη νίκη.

Το συγκρότημα του Μουρίνιο ευτύχησε να προηγηθεί στο 13ο λεπτό με τον Οζίλ και μέχρι το 30 τίποτα δεν έδειχνε ότι η Μπαρτσελόνα μπορεί να αντιδράσει. Η κακή Μπαρτσελόνα των πολλών απουσιών που φρόντισε στο ημίχρονο του ντέρμπι να πάρει και επίσημα τον Φάμπρεγας. Ωστόσο, ο Βίγια (με ένα απίστευτο πλασέ) και ο Μέσι έδωσαν το προβάδισμα κόντρα στη ροή του ματς και έστειλαν στα αποδυτήρια την ομάδα τους μπροστά στο σκορ. Για την ιστορία, τελευταία φορά που η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε 2-1 στο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πριν από 95 χρόνια. Σε αυτό το ματς ηττήθηκε 4-2 στην παράταση. 

Η Ρεάλ αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε νωρίς-νωρίς με τον Τσάμπι Αλόνσο, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο τρίτο γκολ αν και είχε της ευκαιρίες. Για την ιστορία, ο Ζοζέ Μουρίνιο παρέταξε την ίδια ενδεκάδα  της περίφημης manita (5-0) της περσινής σεζόν. Και δεν έχασε...
Για τους λάτρεις των στατιστικών, τελευταία φορά που η Ρεάλ προηγήθηκε σε clasico ήταν τον Μάιο του 2008, με γκολ του Ραούλ, ενώ τελευταία ανατροπή των Μαδριλένων από 1-2 σε clasico ήταν το 1916! Και κρατά ακόμα. Τέλος, το 2-2 εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε Σούπερ Καπ, ενώ σε ντέρμπι των δύο ομάδων είχε να εμφανιστεί από το 2001.
 
Οι συνθέσεις:

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Ράμος, Μαρσέλο, Πέπε, Καρβάλιο, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα (58' Καγιεχόν), Ρονάλντο, Ντι Μαρία (52' Κοεντράο), Εζίλ, Μπενζεμά (81’ Ιγκουαΐν). 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλβες, Αμπιντάλ, Μασεράνο, Αντριάνο (60' Πικέ), Αλκάνταρα (57' Τσάβι), Κεϊτά, Ινιέστα, Αλέξις, Μέσι, Βίγια (73’ Πέδρο). 

contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog