Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Νασρί: «Θα μείνω στην Άρσεναλ»

 

Ο Σεμίρ Νασρί δεν θέλει να φύγει από το Λονδίνο για τους «κόκκινους διάβολους» και τονίζει πως σκοπός του είναι να μείνει στην Άρσεναλ και να κατακτήσει τίτλους.
 

Παρά το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ του Φέργκιουσον φέρεται να έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 11 εκ. ευρώ για την απόκτηση του αστέρα των «κανονιέρηδων», εκείνος ξεκαθαρίζει ότι αυτό που θέλει είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του:

 
«Δεν υπάρχουν πολλά που μπορώ να πω για αυτές τις φήμες και τα δημοσιεύματα. Νωρίτερα στη σεζόν είχα μιλήσει με τον προπονητή και είχαμε πει ότι θα μιλήσουμε το καλοκαίρι για την ανανέωση του συμβολαίου μου και αυτό θα γίνει», δηλώνει αρχικά ο Σεμίλ Νασρί και συνεχίζει αναφερόμενος στο ότι δεν έχει ακόμη κερδίσει κάποιο τίτλο με την Άρσεναλ, που για πολλούς είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο θα έφευγε από τους Λονδρέζους:

«Η μεγάλη μας επιθυμία να κατακτήσουμε τίτλους μας οδήγησε σε λάθη την σεζόν που πέρασε. Αυτό όμως δεν έγινε επειδή φοβόμαστε, αλλά επειδή δεν είχαμε το καθαρό μυαλό στις κρίσιμες στιγμές. Σαν ομάδα καταλαβαίνουμε ότι έχουμε ό,τι χρειάζεται για να κατακτήσουμε κάποιον τίτλο. Έχουμε τα πάντα για να γίνουμε πρωταθλητές. Νιώθω ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ του πρωταθλήματος. Παίζουμε με διαφορά το καλύτερο ποδόσφαιρο. Πραγματικά πιστεύω ότι με συγκεκριμένες προσθήκες την επόμενη σεζόν θα πανηγυρίσουμε», καταλήγει ο 24χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής.

 gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog