Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Μια... παράξενη «πρώτη»!




Η πιο... παράξενη πρώτη συγκέντρωση των τελευταίων ετών έγινε στον Παναθηναϊκό. Χωρίς νέους παίκτες, με ποδοσφαιριστές που ξέρουν ότι θα φύγουν αλλά και με άλλους να έχουν άδεια έως τις 4 Ιουλίου.


Ο Τζιμπρίλ Σισέ, όπως αναμενόταν, ήταν στην πρώτη του τριφυλλιού αλλά θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως θα αποχωρήσει από το σύλλογο. Ο Γάλλος φορ μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του πέρασαν τις πόρτες της Παιανίας στις 08:00 και ξεκίνησαν να περνούν από τα τεστ που έχει ετοιμάσει το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο της ομάδας.
Με τις εξετάσεις αυτές θα διαπιστωθεί σε τι κατάσταση είναι ο καθένας και αν υπήρξαν παρατυπίες στις διακοπές. Το παρών έδωσαν: οι Τζόρβας, Καρνέζης, Καπίνος, Μαρίνος, Σεϊταρίδης, Μπουμσόγνκ, Σαριέγκι, Σιμάο, Ιωαννίδης, Πλεσί, Πετρόπουλος, Γκοβού, Κλέιτον, Δημούτσος, Μαυρίας, Λέτο και Σισέ, Μπιάρσμιρ.
Οσον αφορά τους Καραγκούνη, Κατσουράνη, Νίνη, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλο, Σπυρόπουλο και Κοτσόλη θα περάσουν τις πύλες του πράσινου αθλητικού κέντρου στις 4 Ιουλίου αφού είχαν πάρει μεγαλύτερα άδεια λόγω της Εθνική. Επίσης, ο Σεντρίκ Καντέ που αγωνίστηκε με το Μάλι και ο Σαριέργκι που έχει πάρει άδεια για προσωπικούς λόγους θα περάσουν από εργομετρικά στις 2 Ιουλίου. Οι Νέοι: Τριανταφυλλόπουλος, Κάσας, Φουρλάνος, Λαγός και Ταμπάκης θα βρεθούν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα περάσουν από εργομετρικά εντός της ημέρας.
Οπως όλα δείχνουν ο Μαρσέλος Μάτος, ο οποίος θα συζητήσει σήμερα με τον Δημήτρη Γόντικα, θα περάσει αύριο από εργομετρικές εξετάσεις (μέχρι πριν λίγες μέρες αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα Βραζιλίας) και σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση για να επιστρέψει στη Μποταφόγκο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog