Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Αδαμίδης: «Ελληνική η ΑΕΚ, έδρα το ΟΑΚΑ» - Εισητήρια διαρκείας



Την καμπάνια για τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν παρουσίασε η ΑΕΚ. Ο Σταύρος Αδαμίδης έκανε κάλεσμα στον κόσμο της να στηρίξει τη νέα προσπάθεια της ομάδας, η οποία θα συνεχίσει την ελληνοποίησή της!


 
«Αντιλαμβανόμενοι τις συνθήκες, έχουμε προβεί σε μεγάλες μειώσεις. Για να μπορούν όλοι να πάνε στο γήπεδο. Πήραμε μια συνειδητοποιημένη απόφαση να κλείσουμε το πάνω διάζωμα, προκειμένου να δημιουργήσουμε ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και στο ΟΑΚΑ. Το τονίζω συνεχώς πως βασική δύναμη και αρωγός της προσπάθειας είναι ο κόσμος. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Και οποιαδήποτε ομάδα για να είναι πετυχημένη, πρέπει να έχει τον κόσμο δίπλα της», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της ΑΕΚ.

Στη συνέχεια ο Σταύρος Αδαμίδης πρόσθεσε: «
Πρώτο μέλημά μας είναι το ΟΑΚΑ να γίνει έδρα και να εξαλειφθούν τα φαινόμενα βίας. Και θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να το πετύχουμε. Σε συνεργασία με τον κόσμο και με τις άλλες ΠΑΕ. Πιστεύω πως η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων είναι υγιής. Οι λίγοι έχουν καταλάβει το πρόβλημα που δημιουργούν. Τα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ του χρόνου θα είναι αυστηρά. Η ΑΕΚ μας έχει όλους ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή. Η ΑΕΚ έχει τεράστια δυναμική και καλώ όλους τους Ενωσίτες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο θέμα των μεταγραφών:«
Για μας τους ΑΕΚτζήδες, η ΑΕΚ δεν είναι θέατρο για να δούμε τους πρωταγωνιστές πρώτα και μετά να αποφασίσουμε αν θα πάμε στο γήπεδο. Είμαστε ΑΕΚ και δεν περιμένουμε τη μεγάλη μεταγραφή για να βρεθούμε στο πλευρό της ομάδας. Πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα οικονομικά δεδομένα. Γίνεται προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας. Θα γίνουν προσεκτικές επιλογές. Η ΑΕΚ από τη νέα χρονιά θα συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε πέρυσι. Θα έχει ελληνική ομάδα και ανταγωνιστική. Θα έχει λίγους και καλούς Έλληνες παίκτες».

Γεωργέας: «Να γίνει ξανά έδρα το ΟΑΚΑ»
Σε αυτό συμφώνησαν και οι Νίκος Γεωργέας και Γρηγόρης Μάκος, οι οποίοι εκπροσώπησαν τους ποδοσφαιριστές στη σημερινή εκδήλωση για τα εισιτήρια διαρκείας. Αρχικά ο αμυντικός της ΑΕΚ είπε: «Είναι πολύ σημαντικό το άνοιγμα μόνο της κάτω κερκίδας για να φαίνεται το ΟΑΚΑ έδρα. Η ΑΕΚ έχει κόσμο, θα πάρουν διαρκείας και θα βοηθήσουν την ομάδα. Και μπορεί να χρειαστεί να ανοίξουμε και το πάνω διάζωμα. Να βοηθήσει ο κόσμος την ομάδα γιατί τον έχουμε ανάγκη».
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Γρηγόρη Μάκου: «Ξέρουμε πως είναι δύσκολη η οικονομική κατάσταση για όλο τον κόσμο. Αλλά πιστεύω πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί γιατί αγαπάει την ομάδα. Σημαντικό που ανοίγουν μόνο τα κάτω διαζώματα. Αλλά μακάρι να ανοίξουν και τα πάνω, χωρίς επεισόδια. Πιστεύω πως ο κόσμος θα δώσει το παρών και βοηθήσει την ομάδα».


Μειωμένα διαρκείας και απλά εισιτήρια
Εν τω μεταξύ παρουσιάστηκαν τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας περιόδου. Τα νέα διαρκείας έχουν μειωμένες τιμές σε σχέση με την περασμένη σεζόν με την ΑΕΚ να τα προσαρμόζει στα οικονομικά δεδομένα της εποχής.

Τα διαρκείας ξεκινάνε από τα 210 ευρώ για τις θύρες 1, 15, 17, 19, 35, 3, 21, 33, ενώ το ακριβότερο διαρκείας είναι για τη θύρα 29, που κοστολογείται με 800 ευρώ. Από κει και πέρα, ειδικές τιμές και μέχρι τις 30 του μήνα, υπάρχουν για τα μέλη του Supporters Club, ενώ η διάθεσή τους έχει οριστεί μέχρι τις 30 Ιουλίου.

Μείωση όμως δεν θα υπάρξει μόνο στα εισιτήρια διαρκείας, αλλά και στα απλά. Οι τιμές θα ξεκινάνε από τα 10 ευρώ και θα φτάνουν μέχρι τα 70 ευρώ για την θύρα 29. 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog