Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

O Χάουαρντ Γουέμπ στο ντέρμπι τίτλου


Ο Χάουαρντ Γουέμπ ήταν το φαβορί για να διευθύνει το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι, και η Premier League δεν έκανε την έκπληξη ορίζοντας τον 39χρονο για το ματς του «Όλντ Τράφορντ».





Ο διεθνής ρέφερι θεωρείται από τους κορυφαίους στον κόσμο, έχοντας σφυρίξει μεταξύ άλλων τον τελικό του Μουντιάλ (όπου τόσο η Ισπανία, όσο και η Ολλανδία είχαν έντονα παράπονα) όσο και αυτόν Champions League ανάμεσα στην Ίντερ και την Μπάγερν. Τώρα, καλείται να διευθύνει ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι καθώς θα είναι ο άρχων του κυριακάτικου ντέρμπι τίτλου ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι. Αυτό, μάλιστα, θα είναι το τρίτο του ντέρμπι στο «Όλντ Τράφορντ» στην φετινή σεζόν καθώς είχαν προηγηθεί αυτά με την Λίβερπουλ και Άρσεναλ.


Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Γουέμπ βρέθηκε στο στόχαστρο των ανθρώπων της Λίβερπουλ για το πέναλτι που είχε σφυρίξει (video), με τον Νταλγκλίς να χαρακτηρίζει ανέκδοτο την απόφαση του 39χρονου να δείξει την άσπρη βούλα σε πτώση του Μπερμπάτοφ μετά από μονομαχία με τον Άγκερ. Για εκείνη την διαιτησία, μάλιστα, ο Μπάμπελ είχε ανεβάσει στο twitter του μία μονταρισμένη φωτογραφία του Γουέμπ με φανέλα της Γιουνάιτεντ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog