Απίστευτες δηλώσεις σχετικά με τον τρόπο που έγιναν οι διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την υπόθεση Μιραλάς έκανε ο μάνατζερ του παίκτη, Κριστόφ Ενροτό, σε βελγικά ΜΜΕ, αφήνοντας όμως... χαραμάδα παραμονής!


 
Ο Κριστόφ Ενροτό σε τοποθετήσεις του, έκανε λόγο για περίεργα πράγματα που έγιναν στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς. «Ήξερα πως θα γίνουν παράξενα πράγματα στην Ελλάδα, αλλά όσα έγιναν δεν τα περίμενα. Μας έβαλαν σε ένα δωμάτιο δίπλα από του προέδρου και οι επαφές γίνονταν από έναν ενδιάμεσο από δωμάτιο σε δωμάτιο. Δεν είχαμε τίποτα να φάμε και ο κλιματισμός δεν δούλευε για άλλη μία φορά», τόνισε αρχικά.

Στην συνέχεια όμως ξεκαθάρισε πως θα ήταν πολύ καλό για τον Βέλγο φορ να μείνει στον Ολυμπιακό. Χαρακτηριστικά υποστήριξε πως «είμαστε ακόμα σε διαπραγματεύσεις. Μετά από πέντε ώρες φτάσαμε σε συμφωνία αλλά ύστερα είχαν πιο πολλές απαιτήσεις. Προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία αλλά ο Κέβιν ζήτησε από αυτούς και τον πρόεδρο να λύσουν όλα τα θέματα για να μείνει. Γι' αυτόν θα είναι ιδανικό να συνεχίσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ». 

Επίσης ανέφερε ότι «ο Κέβιν θέλει να πληρώνεται το ίδιο φέτος. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, όμως θέλουμε να βάλουμε έναν όρο ασφαλείας στο συμβόλαιό του, μέσω του οποίου θα πληρώνεται στην ώρα του, το οποίο η ομάδα αρνείται να το κάνει. Από την μεριά του ο Κέβιν ζήτησε να δει προσωπικά τον πρόεδρο. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί αυτό».


www.gazzetta.gr