Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Παρελθόν από το δυναμικό του Αστέρα Τρίπολης ο Αναστασόπουλος


Μετά από πέντε χρόνια παραμονής στην Αρκαδία, ο Νίκος Αναστασόπουλος αποτελεί παρελθόν από το δυναμικό του Αστέρα Τρίπολης και οι λόγοι δεν είναι αγωνιστικοί, αλλά προσωπικοί.


Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αναστασόπουλος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και μετά τη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση υπέγραψε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του, το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2012.



Η αποχώρηση του 32χρονου τερματοφύλακα από την Αρκαδία θα γίνει άμεσα, καθώς ήδη ο Αναστασόπουλος και η οικογένεια του έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την μετακόμισή τους στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Ο Αναστασόπουλος μετακόμισε στον Αστέρα το Γενάρη του 2007, όταν η ομάδα αγωνιζόταν στη Β' Εθνική και σε 5 χρόνια αγωνίστηκε 37. Έτσι, ο Αστέρας μετά και την αποχώρηση του Ντεγκρά κινείται για την απόκτηση δύο γκολκίπερ.

Λίγα λεπτά μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον σύλλογο ο Νίκος Αναστασόπουλος μιλώντας στο "arcadia-sports" ανέφερε: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιθύνοντες του Αστέρα για όλα αυτά τα χρόνια και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στους φιλάθλους της Τρίπολης που με αγάπησαν. Να ξέρουν ότι και εγώ θα τους αγαπώ για πάντα".


sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog