Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Περί αδειοδοτήσεων λόγος


Επειδή είναι βέβαιο ότι μέχρι τα τέλη Απριλίου θα ειπωθούν και θα γραφτούν πολλά για το ζήτημα των αδειοδοτήσεων, καλό θα είναι να γνωρίζουμε ορισμένα πράγματα που ισχύουν αυτή τη στιγμή.

Με βάση τον ΚΑΠ, αν κάποια ομάδα της Σούπερ Λίγκα δεν εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, προβιβάζεται η τέταρτη ομάδα της Football League. Αν όμως αυτή δεν πληροί τις προϋποθέσεις, τότε παίρνει το εισιτήριο η πέμπτη ομάδα κ.ο.κ.
Η Σούπερ Λίγκα ζήτησε την τροποποίηση του ΚΑΠ, ώστε να παραμένει στην κατηγορία η 14η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις. Είναι μία πρόταση που ακόμη δεν έχει συζητηθεί στην ΕΠΟ και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, θεωρούν ότι πολύ δύσκολα θα υπερψηφιστεί από το διοικητικό συμβούλιο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.
Ας υποθέσουμε όμως ότι η πρόταση "περνάει". Για να εξασφαλίσει η Λάρισα την παραμονή της, θα πρέπει να βρεθούν δύο ΠΑΕ, που ίσως γίνουν τρεις την Κυριακή, οι οποίες δεν θα πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Η Λάρισα είναι προτελευταία και εφόσον την Κυριακή ο Πανσερραϊκός επικρατήσει στις Σέρρες του Εργοτέλη, θα την αφήσει στον πάτο της βαθμολογίας (εκτός και αν κερδίσει στο Καραϊσκάκη).
Αποδεικνύεται πάντως ότι και φέτος, ορισμένες ομάδες επιχειρούν να κερδίσουν ότι έχασαν στους αγωνιστικούς χώρους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog