Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Μήνυμα Τσιρίλο για τη ρεβάνς!




Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε για τη χθεσινή του δήλωση («να κάνουμε μπουρδ... τον επαναληπτικό»), τονίζοντας πως εννοούσε την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στις κερκίδες. 



Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ διευκρίνισε τι ακριβώς εννοούσε: «Δε μιλάω πολύ καλά αγγλικά. Επίσης δεν μιλάω ελληνικά, αλλά τα καταλαβαίνω. Αυτό που εννοούσα χθες, ήταν η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ελπίζω όλοι να κατάλαβαν τι εννοούσα. Γνωρίζουν όλοι τη σχέση που έχω με την ΑΕΚ. Όλοι ξέρουν, επίσης, την ατμόσφαιρα που υπάρχει στην Τούμπα τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και ήθελα να αναφερθώ στην ατμόσφαιρα που θα υπάρχει από τους φιλάθλους. Αυτή η λέξη υπάρχει και στα ιταλικά, αλλά τη χρησιμοποιούμε και με διαφορετική, θετική έννοια, για να δείξουμε κάτι εντυπωσιακό. Προσωπικά μου αρέσει να τη χρησιμοποιώ συχνά».
Για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ: «Δεν θέλω να μιλάω για φαβορί, γιατί είμαι και προληπτικός. Έχουμε μία εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι. Θα είναι σαν τελικός για εμάς και ελπίζω να πάνε όλα καλά».


gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog