Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ένα κείμενο που το στείλαμε σε φιλικό blog


 Το παρακάτω κείμενο το γράψαμε πριν λίγο καιρό και το στείλαμε για δημοσίευση σε ένα φιλικό blog:




ΘΕΜΑ: Ο Κοντρέρας είναι ψυχάρα...

Ο Πάμπλο Κοντρέρας, ένας τέλειος ποδοσφαριστής, άριστος στα αμυντικά του καθήκοντα μέσα στο παιχνίδι, αλλά πάνω από όλα ένας άνθρωπος.

Η τύχη δυστυχώς του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν συγκεντρωμένοι στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή. Η σύζυγος του Κοντρέρας πήγε στο ξενοδοχείο όπου βρισκόταν η ομάδα και ζήτησε να μιλήσει με τον Πάμπλο. Όπως κι έγινε. Η σύζυγός του τον ενημέρωσε για τον αιφνίδιο θάνατο του αγαπημένου του πατέρα. Του είπε πως ο πατέρας του «έφυγε» από τη ζωή μετά από ανακοπή της καρδιάς, ενώ κοιμόταν στο σπίτι του. Ο Κοντρέρας δεν άντεξε. Ξέσπασε σε λυγμούς. Πέρασαν αρκετά λεπτά μέχρι να ηρεμήσει. Οι συμπαίκτες του, ο Χάβος που τον είδε αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη, κατάλαβαν πως κάτι κακό συνέβη! Ο Κοντρέρας πήγε δίπλα στον προπονητή του και τον ενημέρωσε πως έχασε τον πατέρα του. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τον συλλυπήθηκε και του είπε πως αν θέλει μπορεί να φύγει για να βρεθεί δίπλα στη οικογένειά του. Αν δεν αισθανόταν καλά θα μπορούσε να μην παίξει. Ο Κοντρέρας, παρά τη συναισθηματική φόρτιση είπε ξεκάθαρα στον Χάβο:
«Θα παίξω κόουτς. Δεν το χάνω το παιχνίδι. Ομως μετά τον αγώνα θέλω να φύγω για να βρεθώ δίπλα στη οικογένειά μου». Ο Χάβος προετοίμασε (ψυχολογικά) για να παίξει στο παιχνίδι. Όπως κι έκανε και ήταν άριστος...

Αυτός είναι ο Πάμπλο Κοντρέρας, ένας παίκτης που ξεχωρίζει με το ταλέντο του στο γήπεδο, που τα δίνει όλα και άξιζε να είναι σε μια ομάδα όπως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μίλαν, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα. Ο Πάμπλο Κοντρέρας μαζί με τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι ανέκαθεν οι MVP του ΠΑΟΚ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog