Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Και τα σενάρια για Σισέ καλά κρατούν…


Ε
ίναι βέβαιο πως καθημερινά και μέχρι το καλοκαίρι θα βαρεθούμε να ακούμε μεταγραφικά σενάρια που θα στέλνουν τον Τζιμπρίλ Σισέ στην Αγγλία. Την τιμητική της αυτές τις ημέρες έχει η Μπλάκμπερν με δύο ακόμα βρετανικά ΜΜΕ να τονίζουν ότι ο Γάλλος θα πάει στα «Ρόδα»…

Σύμφωνα λοιπόν με το «Click Liverpool» ο Σισέ ενδιαφέρει πολύ «ζεστά» την Μπλάκμπερν ενόψει καλοκαιριού.


Τα «Ρόδα» το καλοκαίρι θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν τον φορ του Παναθηναϊκού, καθώς θέλουν έναν ποδοσφαιριστή για την επίθεση που θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα το ίδιο σενάριο βάζει στην …εξίσωση και τους νέους ιδιοκτήτες του αγγλικού συλλόγου οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να φέρουν στο «Ίγουντ Παρκ» μεγάλα ονόματα.

***Εμείς να προσθέσουμε ότι η Μπλάκμπερν τον Ιανουάριο προσπάθησε να αποκτήσει τόσο τον Ροναλντίνιο όσο και τον Κακά…

Το άλλο σενάριο του «calciomercatoweb» που επικαλείται πληροφορίες του «IMScouting.com», αναφέρει ότι … «Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα μπορούσε να επιστρέψει στην Αγγλία και να φορέσει την φανέλα της Μπλάκμπερν. Η συμφωνία ανάμεσα στην Μπλάκμπερν και τον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να έρθει περίπου στα 12 εκ ευρώ».

***Να τονίσουμε βέβαια ότι ο μάνατζερ του Τζιμπρίλ Σισέ με πρόσφατη τοποθέτηση του είχε ξεκαθαρίσει πως δεν γνωρίζει κάτι για ενδιαφέρον της Μπλάκμπερν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog