Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Έτοιμος να γράψει ...Ιστορία!




Με οδηγό το 0-0 της περασμένης Τρίτης στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» και με την συμπαράσταση ακόμη και 5.000 φιλάθλων τους ο Γιάννης Μιχαλήτσος και οι ποδοσφαιριστές του θα μπούνε στις 22:05 στον αγωνιστικό χώρο του City of Manchester όχι απλώς για να το υπερασπιστούν αλλά για να χτίσουν πάνω σε αυτό.


Τι κι αν αντίπαλός του είναι η Μάντσεστερ Σίτι στον Άρη δείχνουν αποφασισμένοι να γράψουν μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή τους ιστορία.



Τι κι αν το σύνολο του Ρομπέρτο Μαντσίνι χαρακτηρίζεται την στιγμή αυτή ως το Νο1 φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Europa League στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι το τελευταίο που τους απασχολεί.



Να χτίσουνε μία πρόκριση κόντρα σε όλα τα προγνωστικά που αν έρθει θα τους φέρει από τους 32 στους 16 του Europa League όπου λογικά θα βρούνε στον δρόμο τους την ουκρανική Ντιναμό Κιέβου στην συνέχιση του ευρωπαϊκού ταξιδιού που είχε ξεκινήσει τον περασμένο Αύγουστο.



Ο Άρης εξάλλου υπό τις οδηγίες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ απέδειξε όχι απλώς στον δρόμο προς τους ομίλους του φετινού Europa League τόσο στο Μπιάλιστοκ της Πολωνίας με την Γιαγκελόνια όσο και στην Βιέννη της Αυστρίας ότι ξέρουνε να παίρνουνε το αποτέλεσμα που θέλουνε.



Όπως φυσικά και πολύ περισσότερο στην φάση των ομίλων μέσα στο Βιθέντε Καλντερόν επικρατώντας με 3-2 της Ατλέτικο Μαδρίτης των ουκ ολίγων αστέρων με μεγαλύτερο αυτό του Ντιέγκο Φορλάν σε ένα παιχνίδι που είναι σίγουρο ότι μπορεί να αποτελέσει οδηγό εν όψει του σημερινού ραντεβού.



Τα ονόματα όπως αυτά των Κάρλος Τέβεζ, Γιάγια Τουρέ, Νταβίντ Σίλβα και όχι μόνο μπορεί να κάνουνε σίγουρα την διαφορά στο οικονομικό κομμάτι ωστόσο στον Άρη έχουνε αποδείξει πως παίζοντας με πίστη και καρδιά στις δυνατότητές τους ότι μπορούνε να πετύχουνε κάτι που πριν από την σέντρα φαίνεται ακατόρθωτο.



Κάτι ανάλογο καλούνται να κάνουνε και το βράδυ στο Μάντσεστερ κόντρα στην Σίτι με τον Μιχαλήτσο στην διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου να έδωσε το στίγμα του λέγοντας πως η ομάδα του δεν πήγε για τουρισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog