Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Πολύ κοντά στο να ανανέωσει του συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ο Σκόκο




Έτοιμος να πει το ναι για να ολοκληρωθεί η ανανέωση συνεργασίας του με την Ένωση είναι ο Νάτσο Σκόκο.Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού και το μόνο που μένει είναι οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν στο οικονομικό, διότι εκεί υπάρχουν κάποιες διαφωνίες.



 Η ΑΕΚ προσφέρει γύρω στις 800.000 ευρώ καθαρά ανά έτος στον Αργεντινό και συν τα μπόνους επίτευξης στόχων φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ (ετησίως)ενώ οι απαιτήσεις του αργεντίνου άσου προσδιορίζονται κοντά στις 900.000 ευρώ καθαρά ανά έτος που με τα μπόνους επίτευξης στόχων υπερβαίνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Αυτό σημαίνει ότι η διαφορά βρίσκεται κοντά στις 100.000 ευρώ. Πλέον αυτό που αναζητούν οι δύο πλευρές είναι ο τρόπος για να καλυφθεί το παραπάνω ποσό. Η Ενωση έχει κάνει την υπέρβαση με τα συγκεκριμένα χρήματα και ο Αδαμίδης είναι διατιθεμένος να βάλει και κάτι παραπάνω με την προϋπόθεση να ρίξει λίγο τις απαιτήσεις του ο Σκόκο.

1 σχόλιο:

  1. ΑΕΚαρα ρεεεεεεεε24 Σεπτεμβρίου, 2010 18:47

    Δώστε του ό,τι θέλει για να μείνει.Αν φύγει αυτός... αντε γεια μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog