Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Άνανδρη επίθεση των οπαδών της Ντιναμό Ζαγκρέμπ κατά των ΠΑΟΚτσήδων (Δείτε τις συνταρακτικές Φωτογραφίες και τα βίντεο)

 

Στιγμές φρίκης! Παρολίγον τραγωδία! Γλίτωσαν από θαύμα! Ό,τι και να πει κανείς γι' αυτό που έζησαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν στο λεωφορείο, το οποίο δέχτηκε δολοφονική επίθεση από τους χούλιγκαν της Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ το μεσημέρι της Τρίτης (14/12), είναι λίγο και δεν περιγράφει ακριβώς την πραγματικότητα.Επίθεση με πέτρες και πυρσούς δέχτηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ακολούθησαν την ασπρόμαυρη αποστολή στην πρωτεύουσα της Κροατίας. 


Ενέδρα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ έστησαν Κροάτες στο Ζάγκρεμπ. Οπαδοί της Ντιναμό επιτέθηκαν με πέτρες στο ένα από τα δύο λεωφορεία που μετέφεραν οπαδούς του "Δικεφάλου", ενώ έπεσαν και δύο πυρσοί. Έσπασαν τζάμια, ενώ τρία άτομα, ελαφρά τραυματισμένα, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, προκειμένου να δεχτούν τις πρώτες βοήθειες.



 
Το περιστατικό συνέβη την ώρα που περίπου 50 φίλοι της ομάδας έκαναν έναν γύρο στην πρωτεύουσα της Κροατίας. Όταν το λεωφορείο σταμάτησε σε κάποιο φανάρι, εμφανίστηκαν περίπου 40 οπαδοί της Ντιναμό, οι οποίοι πέταξαν πέτρες και δύο πυρσούς μέσα στο όχημα!
 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog