Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Βιτόλο: "Τα παιχνίδια κερδίζονται με καρδιά"


Ικανοποιημένος από το νέο "τρίποντο" που πέτυχε ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο αυτήν τη φορά τον Εργοτέλη παρουσιάστηκε ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός μέσος έκανε δηλώσεις στον Sport 103 FM .





Ο Βιτόλο είπε αρχικά για τη νίκη επί του Εργοτέλη:
 "Η ψυχολογία μας είναι θετική, αλλά αυτό που θέλουμε είναι η ομάδα να συνεχίζει να κερδίζει και να βρίσκεται στη βαθμολογία εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Όλοι ξέρουμε ότι είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ένα δυνατό σύνολο. Μερικές φορές χρειάζεται το καλό αποτέλεσμα για να βρει η ομάδα τον δρόμο της. Σίγουρα δεν είμαστε καλά όταν η ομάδα δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και δεν κερδίζει τα παιχνίδια. Η ομάδα προσπαθεί να παίζει όπως έπαιζε πέρσι για να είμαστε και πάλι στο 100% του ρυθμού μας. Γι’ αυτό δουλεύουμε πολύ για να βρούμε τον ρυθμό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα".


Ρωτήθηκε εάν αισθάνθηκε "σκασμένος" από τα αρνητικά αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών. Και είπε: "Αισθάνεσαι άσχημα και όχι πολύ καλά, γιατί προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο. Οι μεγάλες ομάδες δουλεύουν πάντα για να ξεπεράσουν αυτές τις αρνητικές στιγμές".

 Πώς αισθάνθηκες όταν ο Κοντρέρας σκόραρε στις καθυστερήσεις;
"Αισθάνθηκα πολύ καλά μετά το γκολ που πέτυχε ο Πάμπλο. Δουλέψαμε πολύ για να πάρουμε τη νίκη. Μην ξεχνάμε ότι χάναμε 1-0, ισοφαρίσαμε και στο τέλος πήραμε το παιχνίδι".
Σας επηρέασε η κούραση από τα 120 λεπτά της αναμέτρησης στο Κύπελλο;
 "Σίγουρα επηρεάζει τη φυσική κατάσταση της ομάδας όταν αγωνίζεται σε ένα γήπεδο δύσκολο, όπως αυτό στη Φλώρινα. Οι μεγάλες ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ, πρέπει να παίρνουν τα παιχνίδια όπως αυτά με τον Εργοτέλη με την καρδιά".

 Έχει αλλάξει η συμπεριφορά των παικτών στα αποδυτήρια σε σύγκριση με την περσινή σεζόν; 
"Αυτά τα πράγματα μπορεί κάποιος να τα σκεφτεί όταν η ομάδα δεν πάει καλά και δε φέρνει καλά αποτελέσματα. Αυτό που συμβαίνει, είναι ότι όλοι δίνουμε τα πάντα για να πάει καλά η ομάδα. Πιστεύω ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και οι παίκτες τον εαυτό τους. Μην ξεχνάτε ότι την Πέμπτη έχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα από την Ισπανία. Αν κερδίσουμε θα έχουμε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση».

Συζητάτε μεταξύ σας το θέμα του προπονητή; 
"Αυτό που πιστεύω είναι ότι όλοι οι άνθρωποι που ήρθαν στην ομάδα ήρθαν για καλό. Αν μείνει ο προπονητής αυτός ή αν έρθει κάποιος άλλος, σίγουρα θα θέλει το καλό τής ομάδας. Αυτό πιστεύω".

Για τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ: 
"Παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα που διαθέτει παίκτες ποιότητας, όμως, παίζουμε στην Τούμπα και είναι ευκαιρία να πάρουμε το ματς και να πάμε πρώτοι στον όμιλο. Το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ είναι το κλειδί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πιστεύω ότι θα βρισκόμαστε σε μία πολύ καλή βαθμολογική θέση αν κερδίσουμε τη Βιγιαρεάλ".

Ποιον θεωρείς καλύτερο παίκτη της Βιγιαρεάλ; 
"Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσεις για έναν παίκτη. Πιστεύω, όμως, ότι το παιχνίδι της Βιγιαρεάλ περνά πιο πολύ από τα πόδια του Καθόρλα και του Ρόσι".
 
Ποιος είναι ο πιο δύσκολος για να μαρκάρεις; 
"Πιστεύω ότι με βάση τις κινήσεις του στο γήπεδο, αυτός θα είναι ο Καθόρλα".
Για το αν θα ανταποκριθεί ο ΠΑΟΚ συμμετέχοντας και στις τρεις διοργανώσεις; 
"Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που πρέπει να παλέψει σε όλες τις διοργανώσεις. Από τη στιγμή που συμμετέχουμε, πρέπει να τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog