Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Κούπερ: "Πρέπει να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα στα γκολ που δεχόμαστε και πετυχαίνουμε"


Αρχικά ανέφερε:
"Αυτή η εβδομάδα μας βοήθησε πολύ για να βελτιώσουμε κάποιες καταστάσεις και να επαναλάβουμε κάποιες συνθήκες αγώνα που είχαμε αφήσει. Γιατί αν αξιολογήσουμε την πορεία μας δεν είμαστε ευχαριστημένοι και πρέπει να...  

 μπαίνουμε άμεσα σε συνθήκες πρωταθλήματος με μία σταθερότητα. Τα νούμερα δεν είναι αυτά που θέλουμε να έχουμε και δεν μιλάω μόνο για βαθμούς αλλά για γκολ υπέρ, κατά και τα στατιστικά μας. Εχουμε μιλήσει για την Ευρώπη και πως συμπεριφέρεται η ομάδα και σαφώς τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Αν το αναλύσουμε είμαστε δύο διαφορετικές ομάδες με διαφορετική απόδοση. Αυτό συζητάμε και προσπαθούμε να αναλύσουμε και να βελτιώσουμε. Και αξιολογώντας την ατομική απόδοση των ποδοσφαιριστών μας αλλά και την απόδοση της ομάδας. Αυτή η σταθερότητα μας έχει στοιχίσει, αυτή πρέπει να βρούμε και στο πρωτάθλημα.Επέρχεται μία εξάντληση μετά από τόσα σημαντικά παιχνίδια και από νοητική άποψη η ομάδα πέφτει λίγο. Πάντα διαχωρίζω την σωματική εξάντληση με την πνευματική. Νοητικά ο ποδοσφαιριστής είναι στο μυαλό κουρασμένος και εκεί τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Η φυσική κούραση αντιμετωπίζεται με μια αλλαγή με ένα διαφορετικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Υπάρχουν στιγμές που οι απαιτήσεις είναι ψηλές. Οι δύο επιθετικοί που παίζουν όλα τα παιχνίδια είναι κάτω από υψηλή πίεση. Ήρθε και ο τραυματισμός του Τσέζαρεκ και κάποια στιγμή έρχεται ο λογαριασμός και πρέπει να τον πληρώσεις. Εγώ είμαι υπεύθυνος για να ξεπεράσουμε κάποιες καταστάσεις. Αν αναλύσουμε την εικόνα του Ηρακλή φέτος και την δική ομάδα θα έχουν στον αγωνιστικό χώρο δύο ομάδες με οργάνωση και τάξη. Είναι παιχνίδια που μπορεί να τα ξεκλειδώσει μία ατομική ενέργεια. Εφόσον η ομάδα μου παρουσιαστεί καλά στον αγωνιστικό χώρο τότε μπορούμε να κερδίσουμε". 


Για την ανάπτυξη της ομάδας του είπε: "Όσον αφορά την ανάπτυξη του παιχνιδιού δεν έχει πρόβλημα Είχε σωστή ανάπτυξη και στο πρόσφατο παιχνίδι. Αυτό που λείπει είναι η αποτελεσματικότητα μέσα στην περιοχή. Δε νοείται σε παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ να κερδίζουμε 12 κόρνερ και να μην βγάζουμε κάτι. Και για να τα κερδίσεις σημαίνει ότι η ανάπτυξη είναι καλή. Από εκεί και πέρα τα πάντα είναι σχετικά. Εμείς και κυρίως εγώ πρέπει να προσέξω η ομάδα να κάνει περισσότερα γκολ. Δεχόμαστε αρκετά γκολ και τα νούμερα είναι σχετικά ίσα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε πάρα πολύ καιρό να σκοράρει αλλά τώρα δεν σταματιέται. Μπορεί ένα γκολ να δώσει τη σταθερότητα. Οπως και να έχει εμείς κοιτάμε την ομαδική βελτίωση άσχετα ποιος κάνει το γκολ από στημένα, ο Φατί, ο Λαζαρίδης, ο Κάλβο ή ο Χαβίτο. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα στα γκολ που δεχόμαστε και πετυχαίνουμε. Πέρα από τα στατιστικά η δική μου ομάδα έχει αυξημένο κίνητρο για αυτό το παιχνίδι και για τα υπόλοιπα. Ψυχολογικά παίζει ρόλο η στατιστική. Η ίδια μας η ομάδα που λέμε ότι είναι για πάνω από 40 χρόνια αήττητη στην Ευρώπη και αυτό παίζει ρόλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog