Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Τετ α τετ Ζαγοράκη-συνδέσμων


Στα γραφεία ενός εκ των συνδέσμων που συνυπογράφουν την ανακοίνωση έγινε το ραντεβού του Ζαγοράκη με τους εκπροσώπους των 34 Συνδέσμων που εξέδωσαν από κοινού την ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση μετά το ντέρμπι με τον Άρη. 





Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, αν και πήγε στο ραντεβού συνοδευόμενος από στέλεχος της ΠΑΕ, ήταν μόνος του στο τετ-α-τετ με τους περίπου 10, τελικά, εκπροσώπους των συνδέσμων. Η μεταξύ τους συζήτηση διήρκεσε αρκετές ώρες και το τελικό συμπέρασμα είναι ότι μετά την ολοκλήρωσή της υπάρχει πλέον σημείο επαφής μεταξύ των δύο πλευρών.
Οι εκπρόσωποι των συνδέσμων τόνισαν ότι θα μπορούσαν να αποφευχθούν ορισμένοι χαρακτηρισμοί στην πρώτη ανακοίνωσή τους, ενώ και ο πρόεδρος της ΠΑΕ επεσήμανε ότι είναι ανοιχτός στην καλόπιστη κριτική, παραδεχόμενος ότι στη διάρκεια της θητείας του έχει κάνει λάθη, τα οποία αναγνωρίζει. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι το γραφείο του είναι πάντα ανοιχτό να δεχθεί τα όποια παράπονα του κόσμου.


Μίλησαν για όλα
Στη συζήτηση έγινε εκτενής αναφορά στο θέμα της αποχώρησης του Βρύζα, οι οργανωμένοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για την πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν, ενώ άκουσαν και τον πρόεδρο της ΠΑΕ να εκφράζει την πίστη του στο πρόσωπο του Παύλου Δερμιτζάκη. Από πλευράς οργανωμένων έγιναν και παράπονα για τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ και τη γενικότερη στάση της Αστυνομίας στην Τούμπα, αλλά και στα υπόλοιπα γήπεδα που δίνει το παρών ο κόσμος του ΠΑΟΚ.
Τέλος, οι εκπρόσωποι των Συνδέσμων είπαν στον Ζαγοράκη ότι η κριτική που του άσκησαν δεν πρέπει να ερμηνευτεί ως διάθεση από την πλευρά τους να τον ωθήσουν στην αποχώρηση. "Ποτέ δεν είπαμε να φύγεις" τόνισαν χαρακτηριστικά.           





Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog