Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Συνφωνία ανάμεσα σε ΑΕΚ και Χιμένεθ




Ο 46χρονος Μανόλο Χιμένεθ αποτελεί οριστικά ο αντικαταστάτης του Ντούσαν Μπάγεβιτς! Η άφιξη του Ανδαλουσιανού προπονητή και των συνεργατών του στην Αθήνα αναμένεται...


 την Πέμπτη(7/10) προκειμένου να πιάσει αμέσως δουλειά.Ο Χιμένεθ υπέγραψε διετές συμβόλαιο
 συνεργασίας και θα εισπράττει 750.000 ευρώ το χρόνο, 100.000 ευρώ αν κατακτησει το Κύπελλο και 75.000 ευρώ για την πρόκριση στους "32" του Europa League. Αν καταφέρει να κερδίσει μία θέση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, θα λάβει 500.000 ευρώ.

Σε αυτά τα χρήματα όμως, έχουμε να προσθέσουμε και το ποσό των 200.000 ευρώ που θα πληρώσει η Ένωση για τους τρεις συνεργάτες του.  Ο ένας θα είναι βοηθός, ο άλλος γυμναστής και ο τρίτος αναλυτής στατιστικών.

Oι άνθρωποι της "Ένωσης", σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησαν με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό και του ζήτησαν να ενεργοποιήσουν την προφορική συμφωνία ( η οποία και είχε γίνει πριν από δύο-τρεις μέρες), με τον Χιμένεθ να κάνει δεκτή την μείωση των αρχικών του οικονομικών απαιτήσεων.

Από εκεί και πέρα πάντως, 
απέμεναν μόνο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση των επαφών, κάτι που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, με την οριστική συμφωνία των δυο πλευρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog