Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Τζιμπούρ: "Μια συγγνώμη δεν αλλάζει τίποτα"





Τον θυμό του για την απαράδεκτη διαιτησία στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης εκφράζει μέσω του blog του στο gazzetta.gr ο Ραφίκ Τζεμπούρ. Παράλληλα αναφέρεται τόσο στο ματς με τη Χάιντουκ όσο και στο επερχόμενο με τον Ολυμπιακό Βόλου…


Γειά σας φίλοι μου,

συνέβησαν πολλά από το προηγούμενο ποστ μου. Η νίκη επί της Χάιντουκ ήταν ότι καλύτερο για μας στο ξεκίνημά μας στους ομίλους. Είχα γράψει ότι έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια. Μπορούμε να προκριθούμε και να φτάσουμε ψηλά στο Europa League. Είναι ακόμα νωρίς, θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε πολλά περισσότερα στη συνέχεια για την ευρωπαϊκή μας περιπέτεια.

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης έχω να σημειώσω ότι ήταν ένα τρελό παιχνίδι. Βρεθήκαμε να χάνουμε με δυο τέρματα διαφορά λίγα λεπτά πριν το τέλος και καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό. Κρίνοντας από την εξέλιξη, μάλλον ικανοποιημένοι πρέπει να είμαστε από την ισοπαλία, αφού βρεθήκαμε πολύ κοντά στην ήττα. Δεν παίξαμε πολύ καλά, ακόμα και έτσι όμως μπορούσαμε να φτάσουμε στη νίκη.

Δυστυχώς, δεν μας το επέτρεψε ο διαιτητής. Ήμουνα πολύ θυμωμένος από τις αποφάσεις του. Δεν είμαι τύπος που συνηθίζει να παραπονιέται αλλά στο ματς αυτό ένιωσα μεγάλη απογοήτευση. Δικαιούμασταν τουλάχιστον ένα πέναλτι. Αν μας έδινε έστω ένα από αυτά που έγιναν, η εξέλιξη του αγώνα θα ήταν διαφορετική. Είναι μεγάλο πρόβλημα για μια ομάδα να χάνει έτσι βαθμούς. Από κάτι τέτοιες λεπτομέρειες κρίνονται πρωταθλήματα.

Έμαθα ότι ο διαιτητής ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τα σφυρίγματά του, αναγνωρίζοντας έτσι τα λάθη που έκανε εις βάρος μας, όμως για μένα αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Μια συγγνώμη δεν μας δίνει πίσω τους βαθμούς που χάσαμε. Εύχομαι να μην επαναληφθούν ανάλογα λάθη στη συνέχεια, όχι μόνο εις βάρος της ομάδας μου αλλά εις βάρος κανενός.

Εμείς χάσαμε με τον τρόπο που χάσαμε τους βαθμούς. Απώλειες είχαν και ο Παναθηναϊκός και οΠΑΟΚ ενώ ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε πολύ για να κερδίσει. Το γεγονός ότι οι μεγάλοι χάνουν βαθμούς είναι καλό για το πρωτάθλημα. Δίνει άλλο χρώμα και προσωπικά μου αρέσει να βλέπω τις μικρές ομάδες να παίρνουν αποτελέσματα.

Πολλά κλαμπ έχουν φέρει μεγάλους παίκτες στην Ελλάδα και έχουν δυναμώσει πολύ. Για παράδειγμα ο Αράς του Αστέρα Τρίπολης, ο Αμπντούν της Καβάλας, ο Σολτανί του Ηρακλή είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και ανεβάζουν την ποιότητα του πρωταθλήματος. Είναι φυσικό να έχει μικρύνει η απόσταση μεταξύ των μικρών και των μεγάλων. Αυτό όμως που θέλω εγώ είναι να σφυρίζουν σωστοί οι ρέφερι για να βλέπουμε καλό πρωτάθλημα.

Δεν το επικεντρώνω μόνο στην ΑΕΚ. Θεωρώ μεγάλη αδικία να μην παίρνει μια ομάδα αυτό που αξίζει στον αγωνιστικό χώρο. Είδαμε όλοι ότι στην Τουρκία για παράδειγμα, πήρε το πρωτάθλημα η Μπούρσασπορ. Μια μικρή ομάδα η οποία αν δεν κάνω λάθος πήρε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της. Ήταν καλύτερη και δεν της στέρησε κανείς αυτό που άξιζε. Να συμβεί και εδώ το ίδιο. Επαναλαμβάνω δεν αναφέρομαι μονάχα στην ομάδα μου. Αν αξίζει κάποια άλλη τον τίτλο να τον πάρει. Ο ΠΑΟΚ, οΆρης, οποιαδήποτε. Δεν υπάρχει μόνο ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου που ακολουθεί, σίγουρα δεν θα είναι εύκολος για μας. Η ισοπαλία που πήραν στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ δείχνει ότι διαθέτουν καλή ομάδα και πως θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε. Αν παίξουμε όπως πρέπει θα τα καταφέρουμε. Σε κάθε αγώνα κατεβαίνουμε για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και στο Βόλο.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,
χαιρετισμούς,
Ραφίκ






Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog