Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Μπάγεβιτς: "Τώρα ο Αστέρας"




Ικανοποιημένος για την προσπάθεια των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο και τη νίκη με 3-1 έμεινε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που σκέφτεται μόνο τον Αστέρα Τρίπολης πλέον.



"Το πιο σημαντικό σήμερα είναι η νίκη. Ξεκινήσαμε με νίκη, με τρεις βαθμούς που είναι πάρα πολύ σημαντικό να το κάνεις αυτό. Ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα 10-15 λεπτά, πετύχαμε και γκολ, μετά γυρίσαμε πίσω χωρίς να υπάρχει λόγος, είχαμε μια τρύπα στη μεσαία γραμμή που η Χάιντουκ εκμεταλλεύτηκε, κέρδισε πέναλτι, ισοφάρισε και είχε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ. 

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό. Ήμασταν πιο κινητικοί, πιο κοντά στα μαρκαρίσματα, πιο αποφασιστικοί μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο που μας βοήθησε με την παρουσία του. 
Σήμερα κέρδισε και η Ζενίτ και είναι σημαντικό, γιατί μετά θα παίξουμε οι δύο ομάδες με τρεις βαθμούς. Εμείς είμαστε σε πιο δύσκολη θέση γιατί θα παίξουμε στη Ρωσία. Δεν μπορώ να πω ότι πάμε για νίκη, αλλά θα πάμε για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πετύχουμε κάτι καλό. Να γυρίσουμε με καλό αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά τι θα κάνουμε στη συνέχεια θα το δούμε. Έχουμε και πρωτάθλημα και κύπελλο και το πιο σημαντικό είναι το ματς την Κυριακή. Κάποιοι παίκτες είναι κουρασμένοι και για εμάς αυτή τη στιγμή πιο σημαντικό είναι το ματς που έχουμε μπροστά μας με τον Αστέρα Τρίπολης".


Πηγή:www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog