Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Σούπερ Καπ Ευρώπης: Ίντερ-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2




Το πρώτο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στην ιστορία της κατέκτησε η Ατλέτικο Μαδρίτης, επικρατώντας στο "Λουί Ντε" του Μονακό της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ίντερ με 2-0. 



"Κλειστό" το ματς στο πρώτο μέρος με λίγες φάσεις. Αυτό που κυριάρχησε μάλιστα ήταν τα δυνατά μαρκαρίσματα, το παιχνίδι κέντρου και τα πολλά λάθη. Η πρώτη καλή φάση άνηκε στους Ιταλούς, όταν μόλις στο 1ο λεπτό απείλησαν με τον Σνάιντερ. Ένα λεπτό μετά μάλιστα, είχαν και δεύτερη καλή φάση με σουτ του Μιλίτο από το ύψος του πέναλντι. Μετά το πρώτο μισάωρο οι "Ροχιμπλάνκος" ανέβασαν την απόδοση τους κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το ματς να "ανοίξει". Στο 28' η Ίντερ απείλησε με κεφαλιά του Σάμουελ, ενώ στο 32' ο Ετό' ο σούταρε άουτ. Ένα λεπτό μετά οι Ισπανοί απείλησαν με διαγώνιο δυνατό σουτ του Αγκουέρο, ενώ στο 42' η Ατλέτικο έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της με τον Αγκουέρο που σούταρε από κοντά άουτ.
Η προσεχής αντίπαλος του Άρη ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ του Ρέγες στο 62ο λεπτό και διπλασίασε τα τέρματα της, με τον Αγουέρο στο 83΄. Στο 90΄ οι «νερατζούρι» έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν, όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Ντε Χέα απέκρουσε σε κόρνερ την εκτέλεση του Ντιέγκο Μιλίτο.




Διαιτητής: Μάσιμο Μπουζάκα (Ελβετία)

Κίτρινες: Σάμουελ - Σιμάο





Οι συνθέσεις:

ΙΝΤΕΡ (Ραφαέλ Μπενίτεθ): Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Σάμουελ, Κίβου, Ζανέτι, Σνάιντερ (79΄ Κουτίνιο), Καμπιάσο, Ετό, Μιλίτο, Στάνκοβιτς (68΄ Πάντεφ).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Κίκε Σάντσεθ Φλόρες): Ντε Χέα, Ουϊφαλούσι, Γκοντίν, Ντομίνγκες, Ρέγες (69΄ Μέριδα), Ασουνσάο, Ραούλ Γκαρσία, Περέα, Φορλάν (82΄ Χουράδο), Αγουέρο, Σιμάο (+90΄ Καμάτσο).















Τα γκολ της Ατλέτικο


Δείτε τα γκολ
 ΕΔΩ .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog