Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Γη και ύδωρ για τον Νενέ

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή τόσο με την ομάδα της Μονακό όσο και με τον ίδιο τον παίκτη, προκειμένου να "τρέξει" το θέμα για να τελειώσει θετικά. Ο 43χρονος ιθύνοντας της ΠΑΕ θέλει… σαν τρελός ο παίκτης να ντυθεί στα "ερυθρόλευκα" και να έρθει στον Ολυμπιακό.

Τα πάντα για να φύγει από την Γαλλία:Τα πάντα πλέον συνηγορούν στο γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος άσος επιθυμεί να αποχωρήσει από την Γαλλία και το Σαμπιονά και να συνεχίσει την καριέρα του άλλού. Το γεγονός αυτό ενισχύει όπως είναι λογικό την πίστη των Πειραιωτών και τους κάνει πεπεισμένους ότι μπορούν να φέρουν εις πέρας το θέμα.

Επιμένει στα 4 εκατ. ευρώ: Το δεδομένο επιπρόσθετα, στην υπόθεση είναι ότι η Μονακό επιμένει ότι το ποσό για τον παίκτη θα είναι 4 εκατ. ευρώ. Αναμφίβολα, από την πλευρά του Ολυμπιακού γίνεται λόγος αλλά και προσπάθεια ούτως ώστε η τιμή να πέσει σε εφικτά επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog