Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Φιλικός αγώνας:Παναθηναϊκός-Μάιντζ 0-2


Ο Παναθηναϊκός έχασε από τη Μάιντζ με 2-0 στο τρίτο του φιλικό ενόψει προετοιμασίας.
Ο τρόπος επιθετικής ανάπτυξης του "τριφυλλιού" ήταν κάπως μονότονος, αφού οι Νίνης, Καραγκούνης και Γκοβού προσπαθούσαν με το που έπαιρναν την μπάλα να βρουν τον Σισέ. Οι Γερμανοί δεν άφησαν χώρους κι έτσι το έργο των δημιουργών έγινε δύσκολο.Μερικά λεπτά αργότερα, δύο διαδοχικά λάθη από Βύντρα και Αλέξανδρο Τζόρβα έδωσαν την ευκαιρία στον Αρούνα Μπαμπανγκίντα να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του (35').
Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με τον Νιόπλια να προχωρά σε τρεις αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Οι Ματίας Μπιάρσμιρ, Γιούρκας Σεϊταρίδης και Μάτε Σιμάο πέρασαν στις θέσεις των Σαριέγκι, Βύντρα και Μαρίνου αντιστοίχως, με τους "πράσινους" να "οχυρώνονται" καλύτερα στα μετόπισθεν. Το παιχνίδι, όμως, είχε χάσει κάθε ρυθμό και οι ευκαιρίες ήταν είδος προς εξαφάνιση.

Η μπάλα βρισκόταν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο γήπεδο της Μάιντς, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερνε να διασπάσει την άμυνά της. Εστω και λίγο πριν το σουτ οι Γερμανοί κατάφερναν να χαλάνε τις επιθέσεις της ελληνικής ομάδας και να διατηρούν το υπέρ τους σκορ. Στο 65' ήρθε το δεύτερο κύμα αλλαγών από τον Νιόπλια, με τους Γιώργο Ιωαννίδη, Σίλβα Κλέιτον, Γκάμπριελ, Χάρη Μαυρία και Αντώνη Πετρόπουλο να παίρνουν θέση στον αγωνιστικό χώρο αντί των Σπυρόπουλου, Νίνη, Γκοβού, Καραγκούνη και Σισέ αντιστοίχως.
Αντί όμως να καλυτερέψει η εικόνα των πρασσίνων, χειροτέρεψε, διότι
δέχθηκε ακόμα ένα γκολ από τον Ντράγκαν Γκεοργκίεφ στο 73'.
Έτσι ο Παναθηναϊκός υποχρεώθηκε σε δεύτερη συνεχόμενη φιλική ήττα, αφού είχε προηγηθεί αυτή από τη Γουέστ Χαμ (1-0).


Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα (46' Σεϊταρίδης), Σπυρόπουλος (65' Ιωαννίδης), Καντέ, Σαριέγκι (46' Μπιάρσμιρ), Κατσουράνης (78' Δημούτσος), Μαρίνος (46' Σιμάο), Καραγκούνης (65' Μαυρίας), Νίνης (65' Νίνης), Γκοβού (65' Γκάμπριελ), Σισέ (65' Πετρόπουλος)
Μάιντς: Βέτκλο, Σβένσον, Νοβέσκι, Γκόπκο, Ζαμπάγνικ, Μπαμπαγκίντα, Σότο, Κάρχαν, Φουχς, Ιβανσιτς, Σλίσκοβιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog