Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Όλα ή τίποτα για τον Ολυμπιακό!


Τα 100 εκατ, ευρώ που σκοπεύει να προσφέρει ο Μαρινάκης στον Κόκκαλη επιμερίζονται ως εξής: Τα 33 εκατ. ευρώ θα πάνε στα χρέη του συλλόγου, τα οποία και θα καλύψει ο ίδιος, τα 50-55 εκατ. ευρώ θα πάνε για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ τα υπόλοιπα 10-12 εκατ. ευρώ θα δοθούν στον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» για την αγορά της «Καραϊσκάκης ΑΕ».

Δεν αποκλείεται πάντως, ο Πειραιώτης εφοπλιστής, την τελευταία στιγμή να αρκεστεί να μπει με ένα ποσοστό τώρα και στη συνέχεια να αναλάβει εξ ολοκλήρου την ΠΑΕ. Δηλαδή, να καταβάλλει ο Μαρινάκης ένα ποσό της τάξεως των 20 εκατ. ευρώ για το 51% της ΠΑΕ και το 50% της «Καραϊσκάκης ΑΕ» και ο Κόκκαλης να διατηρήσει το 22% των μετοχών παραμένοντας στον προεδρικό θώκο του συλλόγου.

Τα πάντα εξαρτώνται από τον Σωκράτη Κόκκαλη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είτε θα πάρει τα χρήματα που ζητάει και θα αποχωρήσει, είτε θα επιλέξει να πορευθεί για κάποιο χρονικό διάστημα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και στη συνέχεια να του παραδώσει τη σκυτάλη. Αυτή τη στιγμή φέρεται να υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, ωστόσο η χθεσινή συνάντηση έδειξε ότι υπάρχει η διάθεση για συνεργασία.

Σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις αναμένεται να παίξει και ο Γιώργος Λούβαρης, ο οποίος είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης και των δύο ανδρών. Σύμφωνα πάντως, με τον «Πρωταθλητή» που επικαλείται πηγές από το περιβάλλον του προέδρου των «ερυθρολεύκων», ο Κόκκαλης δύσκολα θα δεχθεί την πρόταση των 100 εκατ. ευρώ.


Υπέγραψε και έφυγε
Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Έβαλντ Λίνεν όπου είχε συνάντηση με τους Γιάννη Χρυσικόπουλο και Δημήτρη Θεοδωρίδη, ενώ κάποια στιγμή τα είπε και με τον Σωκράτη Κόκκαλη. Η κουβέντα επικεντρώθηκε στον σχεδιασμό της ομάδας, ενώ στη συνέχεια ο Γερμανός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 550.000 ευρώ.
Ο Λίνεν αποχώρησε από τα γραφεία του συλλόγου στις 17:30 και στη συνέχεια αναχώρησε για την πατρίδα του προκειμένου να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες. Το βράδυ της Παρασκευής ή το πρωί του Σαββάτου πάντως, θα βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα αφού την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά η προετοιμασία του Ολυμπιακού.


Προχωρούν τα μεταγραφικά
Την απάντηση του Φρανσίσκο Γέστε περιμένουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έπειτα από τη νέα βελτιωμένη προσφορά που έγινε στον 31χρονο Ισπανό άσο, οποία μπορεί να φτάσει και το 1,5 εκατ. ευτρώ. Στο μεταξύ μέχρι το Σάββατο αναμένεται στην Αθήνα ο Κέβιν Μιραλάς για να υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους». Ο Βέλγος θέλει να εξασφαλίσει ότι θα πάρει κάποια δεδουλευμένα χρήματα που του οφείλει η Σεντ Ετιέν.

Όσο για τον Ασκάν Ντεζάγκα στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι του έχουν κάνει πρόταση και περιμένουν την απάντησή του. Ωστόσο, ο συνεργάτης του μάνατζερ του παίκτη δήλωσε στο «ΦΩΣ» τα εξής: «Από τον Ολυμπιακός μάς είπαν ότι την Τετάρτη (σ.σ.: σήμερα) θα μας κάνουν επίσημη προσφορά, παρά πολύ κοντά στις απαιτήσεις που γραπτώς είχαμε στείλει. Βέβαια, και άλλες φορές μάς είπαν ότι θα έστελναν την πρότασή τους και δεν το έκαναν. Εάν δεν το κάνουν, δεν έχουμε καμία δέσμευση έναντι του ελληνικού συλλόγου. Εάν το κάνουν, θα τους απαντήσουμε άμεσα. Ο παίκτης δεν έχει υπογράψει στη Βόλφσμπουργκ. Πρόταση έχει από τη Βόλφσμπουργκ, όπως και από άλλες δύο ομάδες».
Τέλος ο Ντένις Επστάιν για τον οποίο ο Έβαλντ Λίνεν έδωσε το ok για την απόκτησή του με δηλώσεις του στον «Πρωταθλητή», εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. «Θέλω πολύ να έρθω στον Ολυμπιακό. Είναι η κορυφαία ομάδα της Ελλάδας. Ξέρω πολύ καλά τα πάντα έχοντας αγωνιστεί στον Ηρακλή. Ξέρω το γήπεδό του, τον κόσμο του και πως κερδίζει σχεδόν κάθε χρόνο το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog