Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Τα εισητήρια διαρκείας της ΠΑΕ Πανθρακικός.



Η ΠΑΕ Πανθρακικός παρουσίασε την Τετάρτη (16/6/2010) το βράδυ τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κομοτηνής.
Η διοίκηση του Πανθρακικού έχοντας υπόψη την οικονομική κρίση που υπάρχει αλλά και το ότι η ομάδα υποβιβάστηκε και θα αγωνίζεται την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Β'Εθνικής κατηγορίας μείωσε 50% τις τιμές έχοντας ως στόχο να μην στερηθεί κανείς φίλαθλος την χαρά που του προσφέρει η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης του και να παραβρίσκονται σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο ΟΠΑΠ Κομοτηνής.




Ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας πληρώνοντας το ποσό θα μπορεί να παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου Ελλάδος. Συγκεκριμένα υπάρχουν 5 κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας με τις τιμές να κυμαίνονται από 100€ έως και 500€.
season_tickets
Παράλληλα για ακόμη μια χρονιά ο Πανθρακικός δείχνοντας την ευαισθησία του σε κοινωνικές ομάδες θα διανέμει στους φιλάθλους που το 2010 έμειναν άνεργοι το εισιτήριο διαρκείας εντελώς δωρεάν.
Υπάρχουν 5 κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας και οι τιμές αρχίζουν από τα 100 € και φτάνουν έως τα 500€.
Θύρα 1 - SILVER: 250 €
Θύρα 2: 100 €
Θύρα 5: 130 €
Οικογενειακό εισιτήριο: 250 €
Θύρα 7 - VIP: 500 €
Αναφορικά με το Οικογενειακό εισιτήριο ισχύει για όλα τα μέλη της οικογένειας (παιδιά έως 16 ετών) χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση.
Για όλους τους κατόχους διαρκείας υπάρχει 10% έκπτωση στα είδη της μπουτίκ εκτός από τους κατόχους της κάρτας VIP οι οποίοι έχουν έκπτωση 20%.
Οι παλιοί κάτοχοι διαρκείας έχουν το δικαίωμα να διατηρήσουν την ίδια θέση μέχρι της 15 Ιουλίου εφόσον πληρώσουν το αντίστοιχο αντίτιμο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας από τα γραφεία της ομάδας Ηροδότου 28, κτίριο Β, 2ος όροφος με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.
cards

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog