Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

"Ο Fabregas δεν πωλείται..."


Δεν πρόκειται να αφήσουν τον Σεσκ Φάμπρεγκας να αποχωρήσει τόσο εύκολα από το Λονδίνο οι άνθρωποι της Άρσεναλ, οι οποίοι τόνισαν προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι ο παίκτης πωλείται με 80 εκατομμύρια λίρες.

Οι «κανονιέρηδες» πάντως, δεν φέρονται πρόθυμοι να πουλήσουν τον Ισπανό μέσο παρότι ο ίδιος πρόσφατα εξέφρασε την επιθυμία στον Αρσέν Βενγκέρ να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Ο ισπανικός σύλλογος προτίθεται να ξοδέψει 30 εκατομμύρια λίρες για τον Φάμπρεγκας και επιθυμεί να «κλείσει» γρήγορα τον παίκτη, έτσι ώστε να επικεντρωθεί στο Μουντιάλ.
Όμως από την πλευρά της αγγλικής ομάδας δεν υπάρχει τέτοια διάθεση. Μάλιστα, ένας άνθρωπος της Αρσεναλ τόνισε: «Αν το θέμα του τραβήξει ως τις 31 Αυγούστου αυτό δεν πρόκειται να βοηθήσει κανέναν. Η υπόθεσή του θα μοιάζει με εκείνη του Πατρίκ Βιεϊρά ο οποίος έφευγε κάθε καλοκαίρι μέχρι να πάει τελικά στη Γιουβέντους», τόνισε αρχικά.

«Όμως οι συνέπειες μιας καθυστερημένης συμφωνίας θα μπορούσαν να είναι σοβαρές κυρίως για την Άρσεναλ. Ο προγραμματισμός της ομάδας θα τεθεί σε κίνδυνο επειδή δεν θα υπάρχει χρόνος για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog