Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Παναθηνα'ι'κός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1 Συνεντεύξεις Νίνη και Κλέιτον


Χωρίς να παίξει και ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο, ο Παναθηνα'ι'κός νίκησε τον ΠΑΣ και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στα Γιάννινα.Προβληματίζει η άμυνα του Παναθηνα'ι'κού για ακόμα ένα παιχνίδι η οποία δεν ήταν προσεκτική και έτσι δέχτηκε το γκολ που κρατά ζωντανό τον ΠΑΣ.


Πρόβληματίζει η αμυντική λειτουργία του Παναθην'ι'κού η οποία δέχεται κατά μέσο όρο 1,4 γκολ σε κάθε παιχνίδι.







Στα τελευταί 10 παιχνίδια έχει δεχτεί 14 γκολ.Μόνο σε 2 από τα 10 έχει κρατήσει το μηδέν.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ
24.03.10


Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1




21.03.10


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-1




18.03.10


Σταντάρ Λιέγης – Παναθηναϊκός 1-0




14.03.10


Αστέρας Τρίπ. – Παναθηναϊκός 0-1




11.03.10


Παναθηναϊκός – Σταντάρ Λιέγης 1-3




28.02.10


Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 0-2




25.02.10


Ρόμα – Παναθηναϊκός 2-3




21.02.10


ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-1




18.02.10


Παναθηναϊκός – Ρόμα 3-2




14.02.10


Παναθηναϊκός – Καβάλα 3-2

















Συνεντεύξεις:O MVP του 3-1 στο ΟΑΚΑ,Σωτήρης Νίνης, εξέφρασε την πεποίθηση του πως ο Παναθηναϊκός δεν θα δυσκολευτεί να δώσει το παρών στον τελικό: «Δεν μας προβληματίζει το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος. Νομίζω θα πάμε εκεί και δεν θα έχουμε πρόβλημα με την πρόκριση. Μετράει πάρα πολύ αυτή η νίκη, κυρίως για τον ψυχολογικό τομέα. Και πλέον κοιτάμε τον επόμενο αγώνα"


Σε ερώτηση για το αν ο Παναθηναϊκός είχε πρόβλημα λόγω της ήττα στο ντέρμπι, ο Νίνης απάντησε: «Όχι. Ξεκινήσαμε δυνατά και κυριαρχήσαμε. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Δείξαμε ότι ήμασταν καλύτεροι».


Όσο για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο νεαρός μέσος είπε: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι πηγαίνουμε για τη νίκη. Μόνο αυτό και τίποτα άλλο. Δεν κοιτάμε ούτε το πως θα την πάρουμε ούτε με τι σκορ θα έρθει. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να νικήσουμε, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μετά με τον Ηρακλή στην έδρα μας, να κερδίσουμε και να στεφθούμε πρωταθλητές. Δεν κοιτάμε το παιχνίδι στα Γιάννενα στην τελευταία αγωνιστική, για μας υπάρχουν δύο παιχνίδια που πρέπει να τα πάρουμε, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».


Τέλος, σε ερώτηση για το αν ο Παναθηναϊκός αξίζει το πρωτάθλημα, ο Νίνης είπε πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό: «Σαφέστατα δε νομίζω ότι αμφισβητεί κανείς φέτος την ομάδα και κυρίως ότι ήμαστε καλύτεροι. Παίζουμε την καλύτερη μπάλα. Ακόμα και στο ντέρμπι, όλη η Ελλάδα είδε ποια είναι η καλύτερη ομάδα και ποιος άξιζε τη νίκη. Απλά ξέρετε πως είναι... Καμία φορά η μπάλα δεν σου κάνει το χατήρι. Στο τέλος κάνεις ταμείο. Θα δούμε στο τέλος».


Κλέιτον: «Όλα είναι τελικοί»
Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη επί του ΠΑΣ με 3-1 τόσο για την ψυχολογία όσο και για τη ρεβάνς ο Σίλβα Κλέιτον, που έστρεψε την προσοχή του στον... τελικό του Περιστερίου κόντρα στον Ατρόμητο.


«Η σημερινή νίκη είναι σημαντική για την ψυχολογία μας αλλά και για τη ρεβάνς στα Γιάννινα και την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Από εδώ και πέρα, άλλωστε, όλα τα παιχνίδια θα είναι τελικοί για εμάς. Ο αγώνας με τον Ατρόμητο την Κυριακή είναι πολύ σημαντικός. Είναι ένας τελικός, στον οποίο εμείς θα πρέπει να παίξουμε πολύ δυνατά για να τα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και μόνο», τόνισε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog