Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Οκτώ ΠΑΕ δεν πήραν πιστοποιητικό



Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στη συνεδρίαση δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής σε οκτώ ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, άδεια δεν πήραν οι: Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρης, Πλατανιάς ΟΦΗ, Πανιώνιος, Πανθρακικός, ενώ πιστοποιητικό συμμετοχής έλαβαν Βέροια, Λεβαδειακός και Κέρκυρα. Ωστόσο, η ΕΕΑ έδωσε παράταση μέχρι την Παρασκευή 12:00 όπου θα συνεδριάσει εκ νέου.

 

Οπως σας είχαμε ενημερώσει από το βράδυ της Δευτέρας, τα μέλη της ΕΕΑ αποκλείεται να ενδώσουν και να χορηγήσουν προσωρινές άδειες, αφού τότε γνωρίζουν ότι θα βρεθούν μπροστά στο ενδεχόμενο να υπάρξουν εις βάρος τους καταγγελίες από ομάδες της Football League που έχουν έννομο συμφέρον.
Αν μέχρι την παραμονή της πρεμιέρας (Παρασκευή) υπάρχουν ακόμη ΠΑΕ που δεν έχουν αδειοδοτηθεί, η Επιτροπή θα νίψει τα χέρια της. Θα ενημερώσει για τα αποτελέσματα την Ομοσπονδία, η οποία από εκεί και πέρα θα έχει την αρμοδιότητα - ευθύνη να επιβάλει τις προβλεπόμενες ποινές (από αφαίρεση βαθμών μέχρι υποβιβασμό).
Αναλυτικά:
"Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.) στη σημερινή συνεδρίαση της αποφάσισε τα εξής:
1. Τη χορήγηση πιστοποιητικού στις:
ΠΑΕ Κέρκυρα
ΠΑΕ Βέροια
ΠΑΕ Λεβαδειακός
2. Η Επιτροπή επιφυλάχθηκε για τη χορήγηση ή μη πιστοποιητικού λόγω ελλείψεως απαραίτητων δικαιολογητικών, τα οποία και ζήτησε να προσκομισθούν έως τις 24-8-2012, στις κάτωθι ΠΑΕ:
Παναθηναϊκός
Πλατανιάς Χανίων
Πανθρακικός
ΠΑΟΚ
Αρης
ΟΦΗ
Πανιώνιος
ΑΕΚ
Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίσθηκε για τις 24-8-2012 και ώρα 12:00".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog