Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Europa League: Τότεναμ-ΠΑΟΚ 1-2

 

Μεγαλειώδης εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και νίκη - πρόκριση με 2-1 επί της Τότεναμ, με το «Δικέφαλο του Βορρά» να εξασφαλίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την παρουσία του στους «32» του Europa League. Πλέον οι Μαυρόασπροι θα παίξουν την πρώτη θέση του την τελευταία αγωνιστική φιλοξενώντας την Καζάν στην Τούμπα όπου θέλουν ακόμα και ισοπαλία για να το πετύχουν.


Δεκατέσσερα χρόνια μετά την ιστορική πρόκριση επί της Αρσεναλ στο «Χάϊμπουρι» οι Θεσσαλονικείς απέδειξαν ότι το Λονδίνο τους... πάει νικώντας και τον Ολλανδό διαιτητή, Νόιχαους, που άφησε αδικαιολόγητα τον ΠΑΟΚ με 10 παίκτες από το 37'.
Οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση, καθώς στο 6' ο Γεωργιάδης σέντραρε από τα αριστερά και ο αφύλακτος στη μεγάλη περιοχή Σαλπιγγίδης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.
Στο 13' οι 2.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ, που ήταν στις εξέδρες του λονδρέζικου γηπέδου, έφτασαν στον... έβδομο ουρανό, όταν ο Αθανασιάδης με κοντινή προβολή ολοκλήρωσε την ιδανική συνεργασία Γκαρσία και Γεωργιάδη για το 0-2.
Οι γηπεδούχοι έδειχναν να τα έχουν χαμένα, ωστόσο ο Ολλανδός ρέφερι, Νόιχαους, τους έβαλε στο παιχνίδι, αφού είδε πέναλτι σε χέρι του Σταφυλίδη στο 37', ο οποίος έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή και με το χέρι εμφανώς κολλημένο στο σώμα, για να δεχθεί και την κόκκινη κάρτα.
Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Μόντριτς, που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 38'.
Στην επανάληψη, οι παίκτες του ΠΑΟΚ κράτησαν με νύχια και με δόντια το προβάδισμά τους, με το γκολ του Ντεφό να ακυρώνεται σωστά στο 77' αφού έπεσε με τις τάπες στον Κοντρέρας. 

Η βαθμολογία του Α' ΟΜΙΛΟΥ: 

ΠΑΟΚ 11
Καζάν 10
Τοτεναμ 7
Σάμροκ 0


Διαιτητής: Μπας Νάιχαους (Ολλανδία)
Βοηθοί: Άντζελο Μπόνμαν, Ρομπ Φαν Ντε Φεν (Ολλανδία)

Τότεναμ (Ρέντναπ): Γκόμεζ, Τσόρλουκα, Γκαλάς, Μπασόνγκ, Ρόουζ (Μπέιλ 69'), Λίβερμορ, Πίεναρ (Ουόκερ 67'), Μόντριτς, Λένον, Κέιν (Φαλκέ 71'), Ντεφόου.

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Έτο, Μαλεζάς, Κοντρέρας (Τσιρίλο 81'), Σταφυλίδης, Γκαρσία, Φωτάκης, Λαζάρ (Αρίας 84'), Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης (Σνάουτσνερ 62'), Αθανασιάδης. 


Σκόρερ: Σαλπιγγίδης (6' κεφαλιά), Αθανασιάδης (14' σουτ) - Μόντριτς (39' πέναλτι)

Κάρτες: Σταφυλίδης (κόκκινη 37'), Αθανασιάδης (κίτρινη 89')

ΤΑ ΓΚΟΛ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog