Ενα ακόμα χτύπημα έδωσε στην Ρεάλ η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο. Για μαθήματα ποδοσφαίρου, επίδειξη και απόσταση ετών φωτός κάνουν λόγο οι Ιβηρες.



As: Νέο καταλανικό χτύπημα
Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε μπροστά στο σκορ στα 22 δευτερόλεπτα με γκολ του Μπενζεμά, όμως αυτό δεν σήμαινε τίποτα. Αλέξις, Τσάβι (μετά από κόντρα στον Μαρσέλο) και Σεσκ υπέγραψαν την ανατροπή. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε δύο γκολ σε σημεία κλειδιά του αγώνα. Η Μπαρτσελόνα δεν ξεκίνησε καλά, όμως τελείωσε χάνοντας ευκαιρίες για πολύ μεγάλο σκορ.



Sport: Μπάνιο στην Ρεάλ
Η Μπάρτσα παρέμεινε ζωντανή στο πρωτάθλημα και άφησε σε αμφιβολία τους παίκτες του Μουρίνιο. Ποιός είπε ότι αυτή η Μπάρτσα έχει πεθάνει; Ποιος μπορούσε να σκεφτεί ότι αυτή η θρυλική ομάδα δεν μπορούσε να δώσει ένα ακόμα χτύπημα στο Μπερναμπέου και να βάλει φωτιά ξανά στο πρωτάθλημα; Οι του Γκοαυρδιόλα επανέφεραν την Ρεάλ Μαδρίτης στην πραγματικότητα και έδωσαν ένα ακόμα μάθημα ποδοσφαίρου στον αιώνιο αντίπαλό τους. Οι Μπλαουγκράνα είναι έτη φωτός μακριά...



Mundo Deportivo: Νέα επίδειξη στο Μπερναμπέου
Η Μπαρτσελόνα έδωσε ρεσιτάλ ποδοσφαίρου και με γκολ των Αλέξις, Τσάβι και Σεσκ απάντησε στο τυχερό γκολ του Μπενζεμά στα 22 δευτερόλεπτα. Οι Μπλαουγκράνα έφτασαν στην βαθμολογία την Ρεάλ Μαδρίτης αν και με ένα ματς περισσότερο.




Marca: H Μπαρτσελόνα ρήμαξε ξανά το Μπερναμπέου.
Η Μπάρτσα νίκησε την Ρεάλ Μαδρίτης και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Ο Μπενζεμά έβαλε μπροστά τους Μπλάνκος μετά από λάθος του Βαλδές στα 22 δευτερόλεπτα, όμως οι λέξις, Τσάβι και Σεσκ έδωσαν μία δίκαιη νίκη στην ομάδα του Γκουαρδιόλα.








gazzetta.gr


Πέρα από το άρθρο  του gazzetta, σας παραθέτω τα εξώφυλλα του αθλητικού ισπανικού τύπου:
 

 
MUNDO DEPORTIVO (ΙΣΠΑΝΙΑ)

οι υπόλοιπες συμπεριλαμβάνονται στο άρθρο