Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Στοίχημα (Εορταστικό κουπόνι)





Εορταστικό κουπόνι!

Σαββατοκύριακο Χριστουγέννων και η λίγη δράση που υπάρχει μας στέλνει στα γήπεδα της Premier League Σκωτίας με τις καλύτερες επιλογές από το
κουπόνι στοιχήματος να αφορούν στις μεγάλες κυρίες του σκωτσέζικου πρωταθλήματος, Ρέιτζερς και Σέλτικ.



Η Ρέιτζερ πηγαίνει στην έδρα της Σεντ Μίρεν με μοναδικό σκοπό το διπλό (απόδοση 1,44 από την bet365) που θα της δώσει ακόμη μεγαλύτερο αέρα στην κορυφή, καθώς αυτήν τη στιγμή απέχει μόλις δύο βαθμούς από τη 2η θέση. Προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες αλλά συναντά τη Σεντ Μίρεν που μετράει τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς τρίποντο. Πολλές για να θελήσει εύκολα να τις αυξήσει. Χαρακτηριστικό αμφοτέρων το G/G που προσφέρεται σε απόδοση 2,00 από την bet365.


Η Σέλτικ υποδέχεται την Κιλμάρνοκ, ποντάρει σε στραβοπάτημα της Ρέιτζερ και θέλει τον άσο (απόδοση 1,25 από την bet365) για να φτάσει στον έναν βαθμό από την κορυφή. Στοίχημα για τους Κέλτες η όγδοη συνεχόμενη νίκη τους απέναντι στην Κιλμάρνοκ, που τελευταία δεν τα πάει άσχημα, αφού στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές το χειρότερο αποτέλεσμα που πήρε ήταν η ισοπαλία. Καλό σημείο το under (απόδοση 2,20 από την bet365) καθώς εκεί κατέληξαν τα έντεκα από τα 19 ματς της Σέλτικ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog