Τελικά ο Δημήτρης Καλόπουλος έστειλε στην ΚΕΔ την επιτροπή παραίτησης που είχε συντάξει εδώ και ημέρες και ανακοινώνει την παραίτηση του από τη διαιτησία!
Μόλις έναν αγώνα σφύριξε ο Καλόπουλος, στον οποίο μάλιστα έγινε χαμός. Και τελικά σήμερα Πέμπτη έστειλε την επιστολή παραίτησης στην ΚΕΔ, την οποία είχε συντάξει νωρίτερα, αλλά μετά την εισβολή των κουκουλοφόρων στο ματς ΑΕ Ποντίων - Skoda Ξάνθη φέρεται ότι είχε πεισμώσει και δεν ήταν διατεθειμένος να φύγει.

Ωστόσο άλλαξε τελικά γνώμη και έστειλε την επιστολή, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι τους τελευταίους μήνες δέχεται διαρκείς προσωπικές επιθέσεις από παράγοντες του ποδοσφαίρου, δημοσιογράφους και εφημερίδες σχετικά με μια συγκεκριμένη διαιτητική απόφαση την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Καλόπουλος αναφέρεται στην άσκηση ποινικής δίωξης προς το πρόσωπό του που αποτέλεσε την αφορμή να μην συμπεριληφθεί στον πίνακα των διεθνών διαιτητών και μέχρι πρόσφατα διαιτητών της Σούπερ Λίγκας και υποστηρίζει πως ακόμα και σήμερα παράγοντες του ποδοσφαίρου συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το πρόσωπό του για να επιτίθενται εκ του ασφαλούς στην ελληνική διαιτησία και τους συναδέλφους του.

Τέλος κάνει λόγο για αποπροσανατολισμό του κόσμου προκειμένου να καλυφθούν αδυναμίες εντολέων, για νοσηρά μυαλά και για πελάτες με πολύχρωμα κασκόλ και προσθέτει πως αποχωρεί με ψηλά το κεφάλι μετά από 19 χρόνια,  ενώ αφήνει πίσω του τη λάσπη και τους λασπολόγους.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Καλόπουλος βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα για τις αποφάσεις του στο περσινό ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού ενώ του έχει ασκηθεί δίωξη για κακουργηματικές πράξεις για συμμετοχή στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

gazzetta.gr