Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Έγκριση ισολογισμού μετά την ΑΜΚ ύψους 21.200.000

 
 
Την τελευταία ημέρα του χρόνου, στη μία το μεσημέρι, στα γραφεία της Τούμπας θα διεξαχθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην οποία θα γίνει ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της εταιρίας και θα ζητηθεί από τους μετόχους, να εγκρίνουν τον ισολογισμό που σήμερα (8/12) δόθηκε στη δημοσιότητα.

 
Η ΠΑΕ εξέδωσε τη σχετική πρόσκληση προς τους μετόχους που θα κληθούν να απαλλάξουν τα μέλη του δ.σ. από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης από 1/7/2010 έως 30/6/2011.
Τη Δευτέρα (12/12) η Γ.Σ. για νέα αύξηση
Πριν, όμως, από την τακτική Γ.Σ. της 31ης Δεκέμβρη, θα γίνει η έκτακτη με θέμα την νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που είναι υποχρεωμένη να κάνει η ΠΑΕ. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην πρόσκληση μετόχων που έχει δημοσιευτεί από τον περασμένο μήνα στον Τύπο, το ύψος της νέας ΑΜΚ θα οριστεί στα  21.250.200 ευρώ, περίπου 1 εκ. ευρώ πάνω από την προηγούμενη αύξηση που είχε οριστεί στα 20.2 και ολοκληρώθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου, παρότι στη διάρκειά της είχε μετοχοποιηθεί το ποσό των 950.000 ευρώ που είχε βάλει στα ταμεία της ΠΑΕ η οικογένεια Σαχπατζίδη.
Η αύξηση του ύψους της νέας αύξησης οφείλεται στο άνοιγμα των 2,8 εκ. ευρώ που πιστοποιείται μέσα από τον ισολογισμό της χρήσης 1/7/2011-30/6-2010.
 Η Γ.Σ. είναι προγραμματισμένη για τις 5 το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας (12/12) στα γραφεία της Τούμπας, αν όμως, δεν εκπροσωπηθεί το 67% των μετοχών, θα υπάρξει επαναληπτική Γ.Σ. την ίδια ώρα στις 23/12, στην οποία θα απαιτείται εκπροσώπηση του 50%+1 των μετοχών. Αν και τότε δεν υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να γίνει η Συνέλευση, τότε η δεύτερη επαναληπτική Γ.Σ.έχει οριστεί για τις 3 Γενάρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι θέμα ημερησίας διάταξης στην ίδια συνέλευση θα είναι η διερεύνηση σχηματισμού αιρετής διοίκησης. 

olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog