Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Και επισήμως στον Παναθηναϊκό ο Γκέργκελι!

 Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα τον δανεισμό του Ούγγρου επιθετικού Γκέργκελι Ρούντολφ για ένα χρόνο από τη Τζένοα.  
Διαβάστε το who is who του παίκτη.
  "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Τζένοα και τον Ρούντολφ Γκέργκελι για την υπογραφή συμβολαίου δανεισμού διάρκειας ενός χρόνου".


 
Έστω και την τελευταία μέρα των μεταγραφών ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή με την απόκτηση του Γκέργκελι Ρούντολφ, με τη μορφή δανεισμού από την Τζένοα.
Ο Ούγγρος στράικερ στα 26 του χρόνια αφήνει την Ιταλία για την Ελλάδα και τα Πράσινα Νέα σας μεταφέρουν όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού.
Γαλλική παιδεία
Ο Γκέργκελι Ρούντολφ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Γαλλία, έχοντας ενταχθεί στις ακαδημίες της Νανσί σε ηλικία μόλις 14 ετών. Εκεί έμαθε τα βασικά στα αναπτυγμένα τμήματα υποδομών του συλλόγου και 3 χρόνια μετά "ντεμπούταρε" στη δεύτερη ομάδα του, με την οποία έκανε πράγματα και θαύματα στη συνέχεια.
Με 26 γκολ σε 82 ματς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία έκανε το ντεμπούτο του στο Σαμπιονά στα 20 του χρόνια.

Σούπερ ταλέντο στην Ουγγαρία
Πριν προλάβει να καθιερωθεί στη Νανσί, η Ντέμπρετσεν του έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, αυτή ήταν η πιο σωστή επιλογή για την καριέρα του.
 
Ο νεαρός επιθετικός εξελίσσεται σε απόλυτο πρωταγωνιστή των Ούγγρων και οδηγεί την ομάδα στη μία επιτυχία μετά την άλλη. Με εκπληκτική τεχνική κατάρτιση και ιδιαίτερη ταχύτητα, ο Ρούντολφ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και κερδίζει δύο σερί νταμπλ, συν ένα Σούπερ Καπ και ένα Λιγκ Καπ Ουγγαρίας.
Παράλληλα το "δολοφονικό" του σουτ του επιτρέπει να σκοράρει ένα γκολ σε κάθε δύο ματς με την Ντέμπρετσεν στο πρωτάθλημα, ενώ τον κάνει διάσημο και στην Ευρώπη.
Τσάμπιονς Λιγκ και Καμπιονάτο
Με τον ίδιο να έχει μετατραπεί σε πριμαντόνα της ομάδας, η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας αρχίζει να ξεχωρίζει και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τη σεζόν 2009-10 μάλιστα ο Ρούντολφ σκοράρει κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και οδηγεί την ομάδα του στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
 
Εκεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού, αποδεικνύει πως είναι παίκτης για μεγάλα ματς, σκοράροντας και στα δύο παιχνίδια κόντρα στην πρώτη του ομίλου Φιορεντίνα (το ένα γκολ ειδικά είναι εκπληκτικό) και κεντρίζει το ενδιαφέρον των Ιταλών.
Η ώρα για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του έχει φτάσει και το περασμένο καλοκαίρι η Τζένοα του προσφέρει την πρόκληση του Καμπιονάτο, παίρνοντας τον στο "Λουίτζι Φεράρις".
Η Εθνική και δρόμος προς τον Παναθηναϊκό
Παράλληλα ο Ρούντολφ κερδίζει αρχικά την κλήση του στην εθνική ομάδα της χώρας του και στη συνέχεια μετατρέπεται σε αναντικατάστατο στέλεχός της, πετυχαίνοντας σπουδαία γκολ σε σημαντικά ματς (μέσα στη Σουηδία και μέσα στην Ολλανδία), ενώ συνολικά φτάνει τα 7 σε 21 συμμετοχές.
 
Στην Ιταλία όμως δεν τα καταφέρνει εξίσου καλά. Ο Γκασπερίνι δεν του εμπιστεύεται φανέλα βασικού παρά την άσχημη πορεία της ομάδας και έτσι μετά από 12 ολιγόλεπτες συμμετοχές και ένα γκολ, δίνεται δανεικός στη Μπάρι.
Στο Σαν Νίκολα παίζει 13 παιχνίδια, σκοράρει κόντρα σε Γιουβέντους και Μίλαν και επιστρέφει και πάλι στη Γένοβα. Το μέλλον του εκεί όμως μοιάζει ξανά δυσοίωνο και αυτό εκμεταλλεύεται ο Παναθηναϊκός, ενισχύοντας την επίθεσή του με έναν επιθετικό υψηλού επιπέδου.
 
 prasinanea.gr
Η καριέρα του σε αριθμούς:
ΣεζόνΟμάδαΠρωτάθλημα         ΚύπελλοΕυρώπη
2005-07Νις5 (συμ.) 0 (γκολ)--
2007-08Ντέμπρετσεν13 (συμ.) 2 (γκολ)3 (συμ.) 3(γκολ)-
2008-09Ντέμπρετσεν26(συμ.) 16(γκολ)-3 (συμ.) 3 (γκολ)
2009-10Ντέμπρετσεν13 (συμ.) 7 (γκολ)-10 (συμ.) 3 (γκολ)
2010-11Τζένοα12 (συμ.) 1 (γκολ)3 (συμ.)0 (γκολ)-
2010-11Μπάρι (δαν.)13 (συμ.) 2 (γκολ)--
Συνολικά 82 (συμ.)29(γκολ)6(συμ.)3(γκολ)13 (συμ.) 6 (γκολ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog