Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Τα βρήκε με Κλάους ο ΠΑΟΚ - Βιεϊρίνια: "Δεν έχω καμία πρόταση"


Ο ΠΑΟΚ έδωσε τα χέρια με τον ταλαντούχο επιθετικό της ομάδας, Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Μπήκε ο «Σάλπι» στο πρόγραμμα.


 
Ο Στέφανος Αθανασιάδης αναμένεται να υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο, αφού ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, αποδεχόμενος την προφορική πρόταση που του έγινε.

Στις προηγούμενες επαφές του ΠΑΟΚ με τον «Κλάους», ο 23χρονος στράικερ δεν είχε μείνει ικανοποιημένος. Σύμφωνα με το τωρινό του συμβόλαιο, το οποίο λήγει το 2013, ο νεαρός επιθετικός εισπράττει 50.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας του με τον Δικέφαλο. Η πρόταση για νέο συμβόλαιο που του είχε γίνει στα μέσα Ιουνίου ανέφερε ότι οι απολαβές του θα είχαν σταδιακή αύξηση, ξεκινώντας από τις 70.000 ευρώ και θα κατέληγαν στις 100.000 ευρώ την τέταρτη και τελευταία σεζόν του.
Ο Αθανασιάδης δεν συμφώνησε τότε, αλλά η νέα βελτιωμένη πρόταση της ομάδας τον βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και τα επόμενα 24ωρα θα συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και θα πέσουν οι υπογραφές που θα τον δεσμεύει μέχρι το 2015.

Επέστρεψε ο Σαλπιγγίδης
Στα αγωνιστικά, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από 15 μέρες αποχής λόγω της βαριάς θλάσης που τον ταλαιπώρησε και την Δευτέρα άρχισε τρέξιμο. Τα δυσάρεστα για τον Ρουμάνο προπονητή όμως είναι ότι Λαζάρ και Παπάζογλου εγκατέλειψαν την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο.
Όμως, ευτυχώς για τον Μπόλονι, η κατάσταση τους δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και θα επανεκτιμηθεί πριν από την αυριανή προπόνηση (18.30), όπως έκανε γνωστό με επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Βιεϊρίνια: "Δεν έχω καμία πρόταση"


Ομως, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μιλώντας στην εφημερίδα τα «Σπορ του Βορρά» τόνισε πως είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της Μπλάκμπερν, αλλά μόνο από αυτά που διαβάζει στον Τύπο: «Μαθαίνω και εγώ για το ενδιαφέρον της Μπλάκμπερν μέσα από τα ΜΜΕ. Δεν έχω, όμως, ιδέα για καμία πρόταση», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός  αποκάλυψε, επίσης, πως ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο εκπρόσωπος του τον έχει ενημερώσει για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας: «Ούτε από τον ΠΑΟΚ με έχουν ενημερώσει για κάτι τέτοιο (σ.σ. πρόταση) ούτε ο μάνατζερ μου δέχθηκε κάποιο τηλεφώνημα από την Αγγλία», τόνισε!

Ο Πορτογάλος άσος θέλησε να βάλει ένα τέλος στα σενάρια αφού νιώθει κουρασμένος από τα συνεχή δημοσιεύματα που τον στέλνουν εκτός Τούμπας:  «Έχω κουραστεί να ακούω για τις ομάδες που ενδιαφέρονται για εμένα μέσω των ΜΜΕ», ανέφερε.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της αγγλικής «Mirror» η Μπλάκμπερν είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 4.5 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ  για να αποκτήσει τον Βιεϊρίνια. Οι «ρόβερς» θα βάλουν στο ταμείο τους χρήματα από την πώληση του Κάλινιτς στην Ντνίπρο και για αυτό το λόγο θα κάνουν νέα βελτιωμένη πρόταση.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog