Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Αναμονή για Σισέ

 

Έως το τέλος του μήνα αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση παραχώρησης του Τζιμπρίλ Σισέ για τον Παναθηναϊκό. Ήδη, ο ιταλικός Τύπος κάνει λόγο για προχωρημένες επαφές της διοίκησης της Λάτσιο με τον Γάλλο επιθετικό.


Η εφημερίδα «Corriere dello Sport» τονίζει πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να κατατεθεί επίσημη πρόταση ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ στον Παναθηναϊκό από τους «λατσιάλι» για την απόκτηση του 29χρονου ποδοσφαιριστή.


Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι Ιταλοί περιμένουν να τελειώσει η παραχώρηση του Σέρτζιο Φλοκάρι, πριν ολοκληρώσουν την συμφωνία με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, άλλα ιταλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού. Η «γηραιά κυρία» φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Σισέ, χωρίς όμως να έχουν προχωρήσει οι επαφές σε διαπραγματεύσεις συμβολαίου.

Παράλληλα, οι Ιταλοί συνδέουν την εκδήλωση στην οποία θα παίξει μουσική ο Γάλλος επιθετικός ως dj με πάρτι αποχαιρετισμού. Ο Σισέ θα εμφανιστεί σε γνωστό μαγαζί μαζί με τους Kyu και Mat Pokora. Τα δημοσιεύματα των Ιταλών τονίζουν πως εκεί ο Σισέ θα ανακοινώσει την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και θα αποχαιρετήσει τους φίλους του στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία πρόταση για τον Γάλλο επιθετικό.

Παράλληλα, ο ισπανικός Τύπος αναφέρει πως οι «πράσινοι» εξετάζουν το ενδεχόμενο δανεισμού από τη Ρεάλ Μαδρίτης των Νταβίντ Ματέος και Ρούστον Ντρέντε. Όπως αναφέρει το «news-futbol», οι «πράσινοι» θέλουν να εντάξουν τους δυο παίκτες στο έμψυχο δυναμικό τους, με τον πρώτο να προορίζεται για αντικαταστάτης του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και ο δεύτερος για αντικαταστάτης του Σεμπαστιάν Λέτο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog