Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Αστέρας, ο κακός δαίμονας του Παναθηναϊκού

 

Ο... κακός δαίμονας του Παναθηναϊκού ακούει στο όνομα "Αστέρας Τρίπολης", με τους Αρκάδες να ετοιμάζονται για ακόμα μία αναμέτρηση στο φιλόξενο ΟΑΚΑ, όπου δεν έχουν γνωρίσει τη ήττα! Την Κυριακή (10/4, 19.00) ο Αστέρας θα ψάξει τη νίκη με σύμμαχο την παράδοση και μεγάλο στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

 
Η παράδοση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης όχι μόνο δεν είναι καλή για τους "πράσινους" αλλά είναι πολύ κακή, με τους Αρκάδες να έχουν πάρει τον... αέρα του τριφυλλιού, αφού σε επτά αναμετρήσεις έχουν μόλις 2 ήττες. Το ακόμα πιο... περίεργο είναι πως ο Παναθηναϊκός έχει μόνο μία νίκη εντός έδρας και αυτή όχι στο ΟΑΚΑ αλλά στο "Απόστολος Νικολαΐδης"!

Ένα ακόμα αρνητικό ρεκόρ που δεν θα καταφέρουν να "σπάσουν" οι πράσινοι είναι να πάρουν το απόλυτο σε βαθμούς από τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος αποδεικνύεται "κακός δαίμονας" για τους πράσινους. Συνολικά ο Παναθηναϊκός έχει 2 νίκες σε 7 αγώνες, ενώ το "κυρίαρχο" αποτέλεσμα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι η ισοπαλία η οποία έχει εμφανιστεί σε 4 ματς.

Στις επτά αναμετρήσεις που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης θα μπορούσε να μαζέψει 21 βαθμούς αν κατάφερνε να κάνει το απόλυτο. Βέβαια αυτό είναι δύσκολο, όχι μόνο με τους Αρκάδες αλλά με όλες τις ομάδες. Το... κακό για τον Παναθηναϊκό είναι πως δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ούτε τους μισούς πόντους.

Ο μόλις δέκα βαθμοί που έχει μαζέψει το τριφύλλι σίγουρα κάνουν τον Αστέρα Τρίπολης να μοιάζει με... κακό δαίμονα και το επερχόμενο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ μπορεί να χειροτερέψει το ρεκόρ ή να φέρει την πρώτη νίκη στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, θα έχουν και την παράδοση στο πλευρό τους στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία.


www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog