Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα


 

 

 


Ακόμα μία επιστολή από το panathinaikospanathinaikospa.blogspot.com:

 

Ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία των Σισέ, Τζόρβα, Βύντρα,και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της πράσινης ΠΑΕ,της Μαίρης Λομβάρδου-Ζούλα, προέδρου του Δ.Σ των παλαιμάχων πρωταθλητών του Π.Α.Ο όλων των σπορ.




Συγκίνηση με Δήμου


Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η στιγμή της βράβευσης από τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού του πρώην πολίστα του Τριφυλλιού, Κώστα Δήμου, ο οποίος είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. 



Ιδιαίτερα συγκινημένος κατά την βράβευσή του ήταν και ο Τότης Φυλακούρης, ο οποίος συνέδεσε το βραβείο του με τα σημερινά του (1/4) γενέθλια.

Εκ των βραβευθέντων της βραδιάς, στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού, ήταν και ο Τότης Φυλακούρης. Ο έξι φορές πρωταθλητής Ελλάδος με τους πράσινους και εξέχων μέλος της ομάδας του Γουέμπλεϊ, βραβεύθηκε για την προσφορά του στον Παναθηναϊκό, τον οποίο υπηρέτησε και ως προπονητής των ακαδημιών, αλλά και ως υπηρεσιακός προπονητής της πρώτης ομάδας.



Κατά την βράβευσή του, ο Τότης όλων των φίλων του Τριφυλλιού, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος, αλλά δεν ξέχασε εκφράσει την αγάπη του για την ομάδα της καρδιάς του, δείχνοντας μία ακόμα φορά την "αρρώστια" του με το πράσινο.
Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος, το βραβείο που παρέλαβε ήταν το καλύτερο δώρο για τα σημερινά γενέθλιά του, καθώς είναι γεννημένος την 1η Μαρτίου του 1947 και κλείνει φέτος τα 64 χρόνια.
Δείτε το βίντεο από την βράβευσή του:





Οι τρεις πράσινοι ποδοσφαιριστές έδωσαν ξεχωριστή "λάμψη" στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ το παρών έδωσαν και ο προεδρεύων αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γόντικας, ο Β' αντιπρόεδρος, Τζόνι Βεκρής, τα μέλη του Δ.Σ., Λεωνίδας Πολέμης,Μαίρη Λομβάρδου-Ζούλα και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αργύρης Μήτσου.
Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση ήταν επίσης η Λιάνα Κανέλη, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Κωστής Χατζηδάκης, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους το σύλλογο, καθώς και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Ρισβάς, ο πρόεδρος του πράσινου ΤΑΑ, Στράτος Σωπήλης και ο πρώην ισχυρός άνδρας του τμήματος βόλεϊ, Βλάσης Σταθοκωστόπουλος.
Όσον αφορά στους παλαίμαχους άσους, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν οι Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Αριστείδης Καμάρας, Κώστας Αθανασόπουλος, Τάκης Οικονομόπουλος, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Κώστας Μπατσινίλας, Ανδρέας Απέργης, Βαγγέλης Πανάκης, Νίκος Τζουνάκος, Κριστόφ Βαζέχα, Τότης Φυλακούρης, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Βαγγέλης Σάμιος, Δήμος Κάβουρας, Γιώργος Γονιός, Τάκης Λουκανίδης, Κώστας Φρατζέσκος, Γιάννης Καλιτζάκης και πολλοί ακόμη καθώς και παλαίμαχοι άλλων ομάδων όπως της Προοδευτικής.
Μετά τις σύντομες ομιλίες των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ακολούθησαν οι τιμητικές βραβεύσεις στους: Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος απουσίαζε και το βραβείο του παρέλαβε ο Δημήτρης Γόντικας, Τζιμπρίλ Σισέ με την απονομή να κάνει η Λιάνα Κανέλλη, Αλέξανδρο Τζόρβα, Λουκά Βύντρα, Γιάννη Σαμαρά, Βαγγέλη Σάμιο, Τότη Φυλακούρη, Κωστή Χατζηδάκη, Γιώργο Μπόγρη (δεν πρόλαβε τη βράβευση λόγω της προπόνησης και έφτασε δέκα λεπτά αργότερα),  Γαρμπή Αβακιάν, τους δημοσιογράφους Γιώργο Τριανταφυλλίδη και Χρήστο Κοντό, καθώς και τον πρώην πολίστα του Τριφυλλιού, Κώστα Δήμου, ο οποίος δέχθηκε και το μεγαλύτερο χειροκρότημα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι των παιλαιμάχων πρωταθλητών όλων των σπορ του Π.Α.Ο με την Πρόεδρο Μαίρη Λομβάρδου, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της δημοσιογράφο Ανδρέα Ζούλα και τα μέλη του Δ.Σ Γιώργο Χατζή,Γιώργο Λεκάκη,Γιώργο Λιβέρη και το ιδρυτικό μέλος Αλέξη Λιβέρη.
 Οι σύνδεσμοι του "Ενιαίου Φορέα" οι οποίοι είχαν προσκληθεί στην εκδήλωση από το προεδρείο των παλαίμαχων.
Τζόρβας: "Στόχος το Τσάμπιονς Λιγκ"
Για την γιορτή αλλά και τους στόχους του Παναθηναϊκού μίλησε ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ο οποίος επεσήμανε: "Είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους. Ήταν μία πολύ ωραία γιορτή", είπε αρχικά για την γιορτή και συνέχισε λέγοντας για τον Παναθηναϊκό: "Υπερήφανοι δεν μπορούμε να είμαστε αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε από εδώ και πέρα είναι να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια και να βγάλουμε την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ".
Δείτε το βίντεο με τη βράβευση του πράσινου τερματοφύλακα
Παρακολουθήστε κι ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του



Αντωνιάδης: "Πιστεύω ότι θα μείνει ο Σισέ"
Παρά το γεγονός ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει τονίσει επανειλημμένα τον τελευταίο καιρό ότι το καλοκαίρι θα φύγει από την Ελλάδα, ο Αντώνης Αντωνιάδης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την παραμονή του Γάλλου επιθετικού στον Παναθηναϊκό: "Νομίζω ότι ο Σισέ δεν θα φύγει. Πιστεύω ότι θα παραμείνει στην ομάδα. Έχει αγαπηθεί από τον κόσμο, είναι ηγέτης και το έχει αποδείξει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη διοικητική πραγματικότητα. «Έχει ήδη χαθεί πολύς χρόνος και δεν πρέπει να χαθεί και άλλος. Πρέπει εδώ και τώρα να αρχίσει ο προγραμματισμός".








Από την πλευρά του, ο Τάκης Οικονομόπουλος μίλησε για την εκδήλωση: "Η σημερινή μέρα είναι πολύ όμορφη. Περιμένουμε μία φορά το χρόνο να βρεθούμε όλοι μαζί, αν και κάνουμε και κάποιες άλλες εκδηλώσεις μέσα στη χρονιά".






Ο Τάκης Λουκανίδης στάθηκε στην παρουσία παλαιμάχων του Ολυμπιακού: "Χαίρομαι που βλέπω και παλιούς παίκτες του Παναθηναϊκού αλλά και του Ολυμπιακού. Και εμείς πηγαίνουμε όταν μας καλούνε γιατί είμαστε όλοι καλοί φίλοι".


 Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Ρισβάς, τόνισε: "Με αυτούς μεγάλωσα. Είναι άνθρωποι που μας συγκίνησαν και μας έκαναν περήφανους που είμαστε φίλοι του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου".
Τέλος η  Μαίρης Λομβάρδου-Ζούλα, προέδρος  του Δ.Σ  των παλαιμάχων πρωταθλητών του Π.Α.Ο όλων των σπορ, απήθυνε χαιρετισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog