Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Εκτός ο Λυμπερόπουλος



Ο επιθετικός της "Ένωσης" δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και από ότι φαίνεται δε θα παίξει την Κυριακή στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. 


 
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν ολοκλήρωσε την σημερινή (5/3) τελευταία προπόνηση της "Ενωσης" αφού δεν υποχώρησαν οι ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο και έτσι δεν θα είναι στην διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα της Κυριακής (6/3). Αυτοί είναι οι εξής:
Σάχα, Αραμπατζής, Δέλλας, Γεωργέας, Νασούτι, Μανωλάς, Ματέος, Καράμπελας, Μάκος, Λαγός, Λεονάρντο, Ντιόπ, Μπλάνκο, Μίτσελ, Μπαχά, Γκερέιρο, Σκόκο, Μπερνς.

Στο ματς με τον ΠΑΟΚ δεν θα αγωνιστούν ,ακόμη, οι Γιάχιτς και Γκέντσογλου που είναι ανέτοιμοι και ο Παντελής Καφές ο οποίος είναι τιμωρημένος.

ΠΑΟΚ
Αρκετές αλλαγές υπάρχουν στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ σε σχέση με αυτήν του Κυπέλλου. Τα προβλήματα τραυματισμών, αλλά και οι τιμωρίες αρκετών παικτών του Χάβου, ανάγκασαν τον τεχνικό του "Δικέφαλου" να πάρει μαζί του στην Αθήνα όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ.

Έτσι, στην αποστολή μετά από καιρό και αφού ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους επιστρέφουν οι Βίκτορ Βιτόλο, Κώστας Χαλκιάς, αλλά και ο Γιώργος Φωτάκης, ενώ μετά από καιρό σε αυτήν βρίσκονται και οι Σακελλαρίου και Γεωργίου.
Ο Μάκης Χάβος αναμένεται πριν την έναρξη του αγώνα να "κόψει" δύο από τους συνολικά 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με την "Ένωση".


Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους:
Χαλκιά, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Γεωργίου, Κουτσιανικούλη, Μαλεζάς, Μπαλάφα, Μωυσιάδη, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδη, Τσουκαλά, Φωτάκη, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Ετό, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βιτόλο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog