Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Έλεγχος ντόπινγκ στην Μπαρτσελόνα!

Έλεγχος ντόπινγκ στην Μπαρτσελόνα!

Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ υπέβαλε το μεσημέρι της Πέμπτης κλιμάκιο της UEFA τους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα! Όλα αυτά λίγες ώρες μετά την είδηση που αφορά τον όγκο στο συκώτι του Ερίκ Αμπιντάλ!


Το εν λόγω κλιμάκιο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας βρέθηκε αιφνισιαστικά στο προπονητικό κέντρο των Καταλανών και και υπέβαλε σε έλεγχο ντόπινγκ ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι Μέσι, Αφελάι, Τσάβι, Βίγια, Γέφρεν, Πικέ, Πίντο, Ινιέστα, Βαλντές και Μασεράνο κλήθηκαν να δώσουν αίμα για να εξεταστεί από τους αρμόδιους ελεγκτές.


Aξίζει να σημειωθεί πως όλα αυτά συμβαίνου λίγες ώρες  μετά την είδηση σοκ, που αφορά τον ποδοσφαιριστή των «mπλαουγκράνα», Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος διεγνώσθη με όγκο στο συκώτι!


Παράλληλα, σημειώνεται πως την Κυριακή ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός ανέφερε πως η Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε αυστηρότερους έλεγχους ντόπινγκ αφήνοντας αιχμές για συνεργασίες της Μπαρτσελόνα και της Βαλένθια με ύποπτους γιατρούς.

Η διοίκηση της «βασίλισσας» πάντως, διέψευσε τους ισχυρισμούς αυτούς και οι υπεύθυνοι του ραδιοφωνικού σταθμού υποχρεώθηκαν να ζητήσουν συγγνώμη και να αποκαταστήσουν την αλήθεια.

To όλο θέμα ωστόσο δεν φάνηκε να επηρεάζει πολύ τον αμυντικό της Μπάρτσα, Ζεράρ Πικέ, ο οποίος αμέσως μετά τον έλεγχο ανάρτησε στο Τwitter την εξής φράση:
«Σήμερα είχαμε έλεγχο ντόπινγκ από την UEFA. Τι σύμπτωση! Χα-χα»


www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog