Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

"Φεύγει" με 1,5 εκ. ο Μανωλάς!

Δεν περιμένει μόνο ο Κώστας Μανωλάς πως και πως μια καλή πρόταση από το εξωτερικό, αλλά και η διοίκηση της ΑΕΚ. Το ενδιαφέρον που φέρεται να έδειξε η Ιταλική Παλέρμο έκαναν τους πάντες στην “'Ένωση” να αναθαρρήσουν καθώς βλέπουν ότι υπάρχει ξανά προοπτική να μπουν χρήματα στο ταμείο της ομάδας από την παραχώρηση του νεαρού αμυντικού.

Με ποιο ποσό θα ήταν ικανοποιημένη η διοίκηση της ΑΕΚ, προκειμένου να παραχωρήσει τον Μανωλά. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι με 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ο Μανωλάς θα πάρει αμέσως την ελευθέρας στα χέρια του. Βέβαια για να γίνει αυτή η μετακίνηση, θα πρέπει να συντρέξουν δυο παράγοντες. Ο πρώτος είναι να κατατεθεί επίσημη πρόταση σε αυτό τουλάχιστον το ποσό από την Παλέρμο και ο δεύτερος να συναινέσει και ο παίκτης. Πριν από περίπου τρεις μήνες, ο Μανωλάς είχε “χαλάσει” την μεταγραφή του σε μια άλλη Ιταλική ομάδα την Αταλάντα. Η προσφορά των Ιταλών ήταν 2 εκατομμύρια ευρώ και δεν αφορούσε μόνο την απόκτηση του Μανωλά, αλλά και του Γκέντζογλου. Πάντως δεν είναι περίεργο που οι μικρομεσαίες Ιταλικές ομάδες ψάχνουν στην Ελλάδα για αμυντικούς καθώς τους έχει ανοίξει την...όρεξη η περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Όλο το...ζουμί από την χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν η δήλωση του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι από την πλευρά του δεν θα δεχτεί την πώληση κανενός ποδοσφαιριστή της ομάδας. Τι σημαίνει αυτό;Ότι οι μέτοχοι, όπως άλλωστε έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό ο “μεταγραφολόγος” βλέπουν την πώληση βασικών παικτών, ως την μόνη σανίδα σωτηρίας για να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός το οικονομικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει. Μέχρι και ο Φερνάντο Σάντος τα...πήρε με τον τρόπο που αγωνίζεται ο Φετφατζίδης, ο οποίος συνεχίζει να μην δίνει την μπάλα από το δεξί στο αριστερό. Του τα έχει πει και ο Βαλβέρδε, όλα αυτά, αλλά ο Φετφατζίδης δεν βάζει...μυαλό. Χωρίς τον Μάκη Χάβο, ετοιμάζεται σύμφωνα με πληροφορίες το πλάνο του ΠΑΟΚ για την επόμενη χρονιά. Ο Χάβος έπαιξε την τελευταία του...ζαριά, προκειμένου να παραμείνει στον πάγκο του Δικέφαλου, στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ στη Τούμπα, αλλά έφερε...ασόδυο! Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Ντουντού, που έχει συνειδητοποιήσει και ο ίδιος πως δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει και την νέα χρονιά στον Ολυμπιακό, με τα χρήματα (1,8 εκ.) του ισχύοντος συμβολαίου του. Οι “ερυθρόλευκοι” πάντως αντί για μείωση των αποδοχών του Ντουντού, θα προτιμούσαν είτε την παραχώρησή του σε άλλη ομάδα, είτε την ανταλλαγή του με κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή από το Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Εκτός από τον Καστίγιο και οι άνθρωποι του Άρη, περιμένουν πως και πως την κλήση του στην Εθνική ομάδα του Μεξικού. Κι αυτό γιατί ξέρουν ότι αν ο Καστίγιο επιστρέψει στην Εθνική ομάδα της χώρας του, θα ανέβει όχι μόνο ψυχολογικά, αλλά και αγωνιστικά και τα οφέλη για τον Άρη θα είναι μεγάλα.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog