Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ Rewind και προϊστορία...



Για την ΑΕΚ μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα ακόμη ντέρμπι, για τον Παναθηναϊκό η τελευταία ελπίδα για πρωτάθλημα, καθώς αν χάσει τότε δυσκολεύουν εξαιρετικά τα πράγματα.

 
Οι δύο αθηναϊκες ομάδες κοντράρονται το βράδυ της Κυριακής (19:30, live από το Contra.gr) σε μία αναμέτρηση με ενδιαφέρον ακόμα και για τον Ολυμπιακό που θέλει να δει αν θα μπορεί να πανηγυρίζει από τώρα την επιστροφή του στην κορυφή. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φερέιρα μπορεί να συμπεριέλαβε κανονικά τον Ζιλμπέρτο στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Αντίθετα, ο Νίνης είναι καλά και θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. 

Στην ΑΕΚ, ο Χιμένεθ έχει σαφώς περισσότερες λύσεις σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Εκτός αποστολής -για αγωνιστικούς λόγους- έμεινε ο Λεονάρντο, όπως επίσης ο Ντατόμο, ενώ στα πλάνα δεν βρίσκεται ο τραυματίας Γκέντσογλου. 


Ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι στο ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, το contra.gr γυρίζει το χρόνο πίσω και κάνει flash back σε παλαιότερες αναμετρήσεις των δύο ομάδων με videos.

ΠΑΤΗΣΤΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog